Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nigdje nijedne zene ni djeteta......
Didic kad kazu il napisu građanke i građani Sarajeva npr. tlak mi skoči.
Jel tocno da im dolaze lokalke na zabave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo ko u SF filmu, uskoro ce se pretvoriti u zombije i sve nas pobiti.
@ddd Ovo je tesko leglo gejeva. Nemaju zena a nase JOS ne mogu karati. Da ovi satori mogu pricati vidjeli biste kako si cmar deru.
@ddd IDEMO POSLATI SPECIJALCE I SIPA I SVE OVO RAZVALITI! SRAMOTNA EU, PRVO IH PRIME U GRCKOJ EU, PA ONDA IZDVAJAJU LOVU DA UCVRSTE HR GRANICE KAKO BI OVO SMECE OSTALO U BOSNI.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kriju narkomane i afroazijsku ološ.
Sve sposobni ljudi, zdravi, mladi. Pa kus u Bozju mater vamo
Vratite se u svoju rodnu grudu, tuđe sunce neće vas gledati kao vaše pakistansko
Uništila stoka rijeku Unu.
Gledaj gamadi
"...vlastima USK i gradjanima:ako ijedan migrant uspije preci granicu Hrvatske sa prostora kantona...nikad ih se rijesiti necete..."
Po šumama i gorama naše zemlje ponosne... E jesu se vremena promjenila.
parola...snadji se
Al izraza pod njihovom kontrolom
Traze partizane
Hmmmm nadam se kišovitoj i hladnoj jeseni ☔ ☔. Prošla zima bila je topla. Nadam se hladnoj zimi sa prosječnim dnevnim temperaturama - 15 i sa metar snijega. ⛄☃️⛄☃️☃️⛄
Krasno....još malo pa će izabrati predsjednika mjesne zajednice...😅
Joj ako zalutaju u minsko polje sjebace se
Ilegalan kamp na granici sa EU u koji policija ne smije ući. Morat će hrv. milicija da dobro podmaže kalašnjikove
Hvala Dzaferovicu, ti si zaista istinski prijatelj BiH I njenih gradjana. Hvala i Laktasenku sto nam ne dozvoljava da stitimo granicu, uz preglupe izgovore. Svijet je imao razne diktatore i tirane, Idi Amin, Staljin, razni Kimovi itd., ali samo mi imamo vas.