Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ne na državnom nivou?
Zato sto nije operativno i efikasno. Entitetski MUP-vi imaju uspostavljene strukture i sistem, ne postoji 'drzavna' policija. U Federaciji imas i kantonalne... U ovim situacijama entitetski MUP-ovi surađuju bez problema. Nemojte i ovo politizirati.
Američki sistem za sprečavanje nestanka djece 👍👹
Dosla i kod nas pedophilia na velika vrata, logično sve u skladu sa zapadnim vrijednostima
Uvijek je bilo , nije bilo ovliko medija da brzo prenose informacije
Ljudi, kod nestanka djece najvaznije je da jedna jedinstvena policija u BiH.Kriminalcima je raj dok postoji medjuentitska policijska linija i dok nema OS na Drini. Niko nije siguran. BLuka ce naprdivat i za ovo da oni imaju poseban pozivni broj i tako i dalje gubiti fondove od EU i stvarat opstu nesigurnost ljudima i investitorima.
Na ovom portalu ni jedna objava bez pravopisnih gresaka.
nijedna*
Jako dobra ideja. Kad već postoje tehnologije za to zašto ih ne iskoristiti. Pare imamo (1000 političkih stranaka koje se finansiraju iz buđeta, smanjite im finansiranje za 1% i bit će dovoljno)
Amber alert se podize na entitetskom nivou jer je jako tesko pocinitelju preci entitetsku granicu pa nije potrebno da se na drzavnom nivou dize uzbuna.
Zamislite koliko bi malih nedužnih života ovo spasilo!