Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Niko s kime sam razgovarao prošlog augusta nije očekivao da Bosanci izdrže ovoliko dugo. " - ne može bolji pokazatelj šta je međunarodna zajednica mislila o Bosni i Hercegovini. A mi se, naravno, još uvijek nadamo "da će to stranci riješiti" i da "stranci neće dozvoliti novi rat"
@kemo1ba eto kako su nam pomagali hrvati uzimali oružje da ne ojačamo i pametnom dosta
@kemo1ba tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E moj richarde mi smo morali s crnim djavolom saradjivat jer nam je medjunarodna zajednica (fasisticki dio)uveo embargo na uvoz oružja i tako nam oduzeo prvo i osnovno pravo,,na život,,
JNA kao i svaka druga diktatorska vojska stiti samo svog didktatora i njegove interese
@fillozof07 samo ste jos pogrijesili sto ste stvorili monstruoznu genocidnu tvorevinu rs koja je sa spc i rusijom jedan remetilacki faktor koji ce ne daj boze zapaliti citavu eu jer rs je skoroviste ratnih zlocinaca,terorista u kojoj vlada bezakonje i samo je pitanje dana kad ce neki zulum iz nje izac da zapali citav svijet
Kako ne kontate
Nije to nas rat,cvjece ste bacali u stocu na tenkove JNA,svakom se okupatoru brzo priklonite,to vucete iz proslosti jos od doba osmanlija to vam je u genima,danas sve neki patrioti kao vi oslobodili,smjesno da smjesnije ne moze biti.
izgleda ekipa zaboravila šta je i koji kursluš bio i tamo i ovdje ... Pa tu niko ni skim nije znao kad zaspe tko ce ga s guza nategnuti ...situacija bila okvirno Hrvati protiv Srba pa Srbi sa Hrvatima protiv Bošnjaka pa Hrvati protiv Bošnjaka pa Srbi protiv Bošnjaka i usput i protiv Hrvata pa Hrvati sa Bošnjacima protiv Srba pa mi se ovdje odlično slažemo šta je sve bilo... :-)
Najlakše je bilo Srbima.Oružja koliko hočeš.Sve uzeli od jna.
U svakom slučaju fala irancima pomogli su kada je trebalo
Stari su rekli: nece vl.h na vl.ha!!!
Ovaj lik kao i mnogi drugi bjelosvjeski lešinari su očekivali da će JNA koju je narod plaćao 50 godina zajedno sa agresorom pobiti i zatrti trag postojanja Bošnjaka muslimana i njihovih bogomolja. Ti stranci su pokrenuli i sukob Hrvata i Bošnjaka 1993. upravo iz tog razloga.
Par godina nakon okončanja rata u BiH, Holbrooke je izjavio: " Zsustavili dmo ARBiH pred Banja Lukom, ali nisam siguran da smo uradili pravu stvar.". Znao čovjek koja je to stoka ...
@Major_Tepić Tješi se ti, to radite od Kosovske bitke ... Jedino pleme na planeti koje je sve svoje poraze pretvorilo u pobjede. U WWI bijeg preko 3 države nazvali "taktičko povlačenje".... a ovom liku spomenik da dignete a ne rafovanu, on je jedini zaslužan što sad nisi na svom prirodnom staništu - Adi ciganliji !
Znaci od 1992. od pocetka rata Iran i islamske drzave su slali oruzje u Bosnu a Amerika precutno odobravala. I pored toga pola Bosne danas je Srpsko. Sila je VRS.
@gooUser1573397899 sila koja bježi pred armijom i hvo 94 95 ostavlja i ženu i djecu
@gooUser1573397899 Glupane, Srbi nikada ne mogu vojno nadjacati nikoga zato sto su pokvareni, pohlepni, kriminalci. Znas li ko je prve slepere kalasnjkova prosvercao 1992 za bosnjake? Nemas ti pojma! Iranska i druge pomoci su stizale znatno kasnije.
Koje oružje, majku mu njegovu? Koje? Uvijek se nađe neki način da se BiH prikazuje u negativnom kontekstu, uvijeks e povezuje sa radikalnim islamom i neprijateljima zapadnog svijeta. Zašto? Dok je trajala kampanja protiv ISIL-a, mediji su bili puni informacija o povezanosti BiH s njima. Sad kad je Iran na tapetu, traži se poveznica sa Iranom, a prije ovo niko nije spominjao.
@WillyWonka ...Obavještajci iz Hrvatske i Srbije uvijek iskopaju i plasiraju nešto što kompromituje položaj BiH, a mediji kao da se nadmeću ko će to prvi objaviti. Nije dosta Kolindinog i Vučićevog pujdanja, nego treba i sami sebe da ukopavamo.
Ahahahaha, od početka rata pa do kraja muslimani su imali podršku zapada, od igle do lokomotive... Imali su bolje uniforme i imali su dovoljno pješadijskog naoružanja... artiljerije su imali takođe dovoljno jer je svako dograbio šta je stigao... Ta šuplja da nisu bili naoružani je orkestrirana floskula kojom se opravdava neuspjeh u svemu što je planirano.. NIKO NE POČINJE RAT A DA SE NIJE SPREMIO, IZGLEDA OSIM MUSLIMANA... pRVI POČELI NAPADATI A BILI NENAORUŽANI?
@gooUser1573546038 Ko je poceo rat?
@max U BiH je počeo onaj koji je prvi izvršio masovni i artiljerijski napada, znači vi, čaršijski miševi koji ste mislili pobiti djecu u koloni a da poslije ne dobijete po čkapi... Zato ne kmečite danas... budi mudoo do kraja kada se kuurcis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ameikanci su pustali Srbe da zavrse sa muslimanima,ali glupi Srbi hteli samo sto misle da njima pripada😂
Djubre
Iz svega navedenog da se zaključiti da su sve strane uključene u dešavanja u BiH očekivale nestanak Bošnjaka Muslimana sa ovih prostora... Toliko!
@zero.cool i sRBI I hRVATI I MUSLIMANI OČEKIVALI... Dosadilo i muslimanima živjeti ujadnim životom kojim i danas žive... Nebitni totalno
Pročitaj text majmune pa komentariši..
Svi su sve ubijali, svi su sve pljačkali, a amerika, evropa, rusija su to ćutke dopuštali s ciljem da sami sebe oslabimo, da nas lakše porobe, što i jesu učinili... i evo dalje ubacuju koske oko koje se mi naivno glođemo, što im i jeste cilj, ne daj bože da razmišljamo o pomirenju, budućnosti, napretku...