Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo četri miliončića. Morate vi još malina jesti da nas stignete.
@gooUser1567931087 😂😂😂😂😂
sokrate ne srbi, od srba je ukradeno nego vozd dodik
Sve nesto Bosnjaci I Srbi ovo, ono ....jedni nabavili ventilatore drugi sator...... isti inat, isti mentalitet, ista narav i ista sklonost mazohizmu i jednih i drugih da trpe decenijama nakardnu vlast koja navodno brani njihove interese...Zalosno
Morali su potrosit tolike pare i kupit kvalitetan sator. Pa nece dodik pjevati pod najlonom kad ode sa vlasti, a siromah mora nekako zaradit da prehrani porodicu
Ostaje im sator od cetiri miliona, mogu ga dati izvidjacima npr. A nama za deset i po miliona samo neupotrebljivi respiratori. Bakire, zajebo si nas za sva vremena!!
Ovaj drasko pravi cirkusant.
ajde , biće predizbornib skupova, korida, pjevača mali baja, dačić...pa nanjići, prasići
Puna Bosna Krava koje glasaju.....
Mafija i to ona uvezana na svim nivoima i koliko krade Dodik toliko mu Bakir namiruje ili "mudro" suti kad bi se trebalo stranacki zalajati i obrnuto. Nista nije bolji ni treci im kum po lopovluku sa obale Radobolje. Kad god BejHa ovce pocnu da se "komesaju" onda sve trojica cobana zalaju dogovorno na protivnicke suverene kerove i "torove". I opet i iznova vukovi siti, maline "rodile" i satori placeni narodnim parama za koje se niti jedan nije znojio.
Sve dok je ovaca nece falit vune
-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
Svi mi plivamo u istim govnima s istim vodzama
Jel ovo Mile koncert sprema
Hoce li ovo i SDA botovi poput ovog Diplomatica napokon na pravu stranu stati pa doci na proteste sa Mirsadom 30.5.? Jest Diplomatic glup, ali svako i ko je glup vidi razliku izmedju profesora i djubretara iz sefa i njegove rospije. Stranka Demonske Atrakcije. Kazu da se i Efendic lagano sprema preci kod Mirsada.Boji se Diplomatic i Seka komunjara, kad ono prc s ledja, dodje profesor.
Najgore kad se glupan uhvati interneta pa misli da je otkrio svijet. Kao on nasao a niko drugi nije.
Bil gates nebi nadomirio šta se krade u bih 😂
Pa to su oni šatori za izbore,još se lova ostavila za prasiće i janjce...
Sve legalno i po zakonu. Zato sto zakone prave prema svojim potrebama. U Ugljeviki, Dodik je dao koncesiju na ugalj ruskom kriminalcu Serdarovu. Folo da pravi novi TE blok. Da bi prica bila uvjerljivija, napravljeno je i naselje za radnike, cak i crkva u tom naselju. Danas je sve pusto. A RS, da bi vratila koncesiju, mora Serdarovu platiti 170 miliona km. I ovo je ista prica. U FBiH velikesu sanse da ce neko riknut zbog respiratora, u RS ko da se nista niie desilo.
Ovo je predstava za budale,ostala oprema se nalazi na granici jer PDP iSDS neće da je carini i pusti dalje.Ove bitange namjernosve koče,sad vam pričaju priče isto kao nekada za autoput BL-Gradiška,koji ne vodi nikuda i dan danas 10 godina RS nemože dobiti most na Savi,da je samostalna napravila bi 10 mostova do sad.SDA je naj veće zlo oni organizuu i sabotiraju napredak.