Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj radile se istrage i ti papiri negdje nestali!!! Simpatično skroz!!!
@@3746754Drinsky kakis kao i obicno djete iz drine. Energoinvest su upravo unistili srbi pogoni u lukavici su ostali netaknuti dok sve u federaciji je spaljeno do temelja. Onda su posleratni direktori sad od dva energoinvesta jedan iz tkz rs naplacivali vanjske dugove po 50 miliona dolara
Neka Dragan pozove doktor Ninu Raspudica najveceg Hrvata medju pokatolicenim srbima, da im napuni stomak petosatnom emisijom o Hrvatim sa kamenjara od stoljeca sedmog. I o hrabrom otporu njihovih pradjedova, dok su vodali opanke oko begove kuce, dok je beg pravio novu generaciju kamenjaraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jučer sam najavio šta će biti. Ljevaonica koja radi na (ruski) plin počinje lijevati (ruski) nelegirani aluminij i izvozit ga u EU. Struja ne treba a riješili se i viška radnika. Tako "očišćenu" firmu kupuje (ruski) PPD preko diskontne kupovine duga za struju i preuzima putem suda vlasništvo za male pare. Odavno planirano i izvedeno bez greške. Skidam kapu Čoviću i Dodiku kao planerima i izvršiocima.
@fbUser1554378400 Neka je tako,ali umjesto 3500 maraka imace 700 maraka mjesecno ova prokleta stoka.
šta,opet od Vlade pa da Dragan nastavi.ma dajte molim vas.
Srušiti i zasaditi cvjece više bi koristi bilo.
sta vi imate sa covicem pricat. treba sjest sa vladim fbih tj premijerom. nije to covicevo privatno vlasnistvo
Ovaj kupljen 100%, idemo dalje
Ako Covic donese svoj "agregat" proizvodnja se nastavlja, ali skupo i gorivo na kraju?
Smanjite plate, troškove bolje da se izrazim, prestanite krasti iz Aluminija, uzmite samo što zaslužujete i firma će opstati.
Kakvu pomoc vlade, to su nase pare jadni, pa bola dugujete nam 200 miliona, kakvu pomoc vise. Olosu lopovski, raskomadat fabriku prodati u staro zeljezo izbuci malsimum za dug!!! Mrs!!!
Klepić,koja ironija 😂🤣👉👌
DESET GODINA NISU PRAVILI OVAKAV PLAN I SADA SU ZA SEDAM DANA POSTALI 'PAMETNI'??????
Zdeno skloni se odatle, nije tebe napravio lopovski qurqc...
Svi Hrvati HZHB trebaju da daju po marku da se spasi Aluminij, ali ne na HDZ-ov racun. 😒
Čoviću vraćaj pare pokvareni metilju ! Pare na sunce !!!
Durmiš kupio od čovića Aluminij
O toj suodgovornosti neka pomalo promisle svi, od običnih mostarskih birača koji su zaokruživali HDZ-ove liste i kandidate, preko radnika Aluminija koji su godinama šutjeli čuvajući svoje radno mjesto i strijepeći u svjesnom samolaganju kako se ta HDZ-ova privredna kula od karata u Mostaru i relikt zločinačke ratne političke Zagreba prema Bosni i Hercegovini neće urušiti sama od sebe pod teretom pljačke
Pljačka je od početka projekta Aluminij bila jedini cilj HDZ-ovih središnjica u Zagrebu i Mostaru.
kao prvo sta tu ima da dogovara ministrica vlade i predsj.bilo koje stranke .. nema tu od pokretanja nista, prodaja najboljrm kupcu i adio ... ne znam sta pravosudje ceka, sta SIPA ceka ..pa to je najveci kriminal ikad napravljrn... a Fadil spico ako ne smijr da prdne od covica i jerke neka se povuce levat .. ne koze hdz predsj. i ministar iz hdz odlucivati o resursima kako hoce..