Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj je Izdaja drzave od strane Trojke i stvaranje Evropske Palestine gdje ce manjina sa vlada Vecinom !
Druze oni su vec izdali BiH, sad da Bosnjaka ima 10 miliona u BiH nemaju nikakvu politicku moc, Smit ti je sve prikino ukino
Banda trojkaša
Ma briga njih za blokade. Čović traži da se imenuje Vukoje ili trojka dobiva crveni karton. Ne treba ih mijenjati do kraja mandata. Od njih će samo skelet ostati🤣
Treba smjeniti onu Gabelicu odmah.Hanuma izabrana rukama Trojke i bi da sjedi gore kao opozicija.A Rumenko laje na vlast.Nije fer.
Kad ne ide redovna procedura ona izmislis novu proceduru. Onako kako su dosli na vlast, tako i vladaju. Mijenjaju, suspenduju zakone, a pricaju o legitimitetu. Ali tako ti je to kada te u dzepu drze stranci i HDZ. Moras da igras i provodis njihove ideje. I opet Konakovic izadje na TV i serbesli prica o postenju. A gori su od kuge. Samo u FMROI u zadnjih 6 mjeseci zaposlili su 17 novih ljudi, za vecinu njih izmislili nova radna mjesta i funkcije.
Po svaku cijenu Vukoja..
Ma to je glupost, šta nedostaje tomu da se 24h prije javi. Kao da onomu tko hoće disciplinu treba to da je tek na sjednici. Uz ovakvu opoziciju vlast može komotno spavati.
pa neće vukoju birati svake sedmice,jednom će ga izabrati i gotovo,ne može opozicija blokirati rad pozicije
HDZ i SNSD imaju jasan cilj, ubaciti što više sebi odanih kadrova u Ustavni sud, istovremeno se zalagati da stranci napuste pozicije u Ustavnom Sudu i onda sprovoditi svoje ideje o odcijepljenju, trećem entitetu itd. Trojka s druge strane ima cilj da ostane što duže na državnima jaslama, ni SDA nije bila puno bolja.
Gazda Draganče naredio svojim korisnim idiotima da prevare svoje sunarodnjake inače lete ima perje da spada
Ja apsurda, stranka zabit hoće nešto o demokratiji. Hebo vas osnivač koji nas je unazadio barem 30 godina
cilj je da Covicevi podanici iz Trojke ispune Coviceve Zelje !
Svi lažu jer laž prolazi bez obzira što svi vide ali trio fantastikus sve podržava jer ako ne podrže izmaknuti če se udobno dobro plačena fotelja. Nešić proziva Konakovića a samo bi volio kad izaberu Vukoju (Konaković to podržava) da mu onda on sudi ali po slovu zakona