Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do 2023 još 5 godina tugem jada čemera, kredita, socijale... tek onda pregovori... a ulazak u EU 2027. Čoviču-Bake-Ivanicu vodite ovaj narod u nestanak. Mladi ce se snaci negdje u EU i drugima ce porez plačati. Vi samo gorivo dižite.. i eko testove... pljačkajte narod... ŠTA STE DOBRO URADILI ZA BIH?
Do tada ćemo valjda riješiti izborni zakon, prevazići da jedan narod pokušava drugom da nametne člana Predsjedništva i izbor u Dom naroda, valjda će se do tada riješiti otvorena pitanja sa susjednim državama, valjda će se do tada iseliti pola BiH i valjda će se neko dosjetiti da je BiH poljoprivredna zemlja koja ima samo jednu komparativnu prednost- ogromno neobrađeno zemljište, jer rijeke smo zatrovali, a šume posjekli pa se otvaraju klizišta na sve strane.
hahahaha njemacka preko ekonomije i evropske unije osvaja ono sto hitler nije mogao silom, jedino je tu jos velika britanija koju izvlace bivse kolonije.
Susjede u suštini odavno zha ovu priču boli q*. Okrenuli se boljem životu i ekonomiji. Jedino BiH gleda da pobegne od svoje us**ne realnosti u nekoj dalekoj EU, za koju ionako predviđaju da će se rasprasti u sledećih 10-15 godina.
Mora se priznati ovo je pobjeda Dodika, Covica i Vucica.
Najgori su mi ovi što za sve krive neke " imaginarne strance " a sami ne poduzimaju ništa da se stanje promijeni ... Sve dok budemo čekali da nam probleme rješavaju neki VISOKI, NISKI , DEBELI ili bilo kakvi predstavnici bit ćemo u ovoj čekaonici - bolje i ne zaslužujemo ovakvi kakvi jesmo . . . ? ? ?
Znači, onaj tko danas ima 40 godinica teško može očekivat da će BiH postat Europska država za njegovog života . . . ? ? ?
https://hiddenlolcdn.com/i/219645.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=7mxLQxUT4v8 IZETBEGOVIC UPOZORIO HRVATE!: Necete dobiti TRECI ENTITET u BiH bez KONFLIKTA!
Ma sta ce mali od trezora hahahaha
Hm koji "hladan tus" pa BiH je kao onaj vic o Pirocancu kad moli Boga da dobije na lotou a nije uplatio tiket, tako i BiH ocekuje pomake ka EU a niste uspeli ni odgovore na upitnik da posaljete, sta ocekujete onda, sta ima politicari da vam mazu oci valjda i sami znate i vidite bar neke osnovne stvari. Srbija i Crna Gora do 2025 (kao da je to malo) a BiH ce uci 2035 (mozda) ili niko nikad, jer ce se raspasti EU kako su krenuli.
NIŠTA !!! Već 27 godina se BiH ne miče iz blata u koji je upala zbog nacionalizma !!!
Ma boli na za EU, bolje da ste rekli 3023 a ne 2023 hahah
ahahahaah jaooo 2023 tek haahahah oplakah
Iskreno se nadam da će Draganče do 2023 biti stara rora u nekom od KPZ
Taman da neko „dole“ ugasi svijetlo.
politika nacionalnih stranaka (bakirova, draganova i dodikova) vodi nas podjelama, sukobima i ratovima još od 90-ih godina, sa politikom nacionalnih stranaka zaboravite na EU, strategija samo to prenosi ljudima koji žive u BIH, politika građanskih stranaka vodi nas do poštovanja jednih drugih, potpuno drugom konceptu koji vlada našom državom još od rata, pitanje je kada ćemo se okrenuti tom pravcu, a ne bakirovom, draganovom ili dodikovom, pa tek onda EU, ljudi su nam samo to poručili
Nova strategija EU za BiH: Raseli! Dobri su radnici, valjat ce nam. Ostavi birokrate u zemlji, slusat ce nas, a i pobrinut ce se da se iseljena radna snaga nikad ne vrati u zemlju, kreirajuci ambijent straha, rata, nepovjerenja, nesigurnosti ... I naravno da onda sludjeni narod priziva nove totalitarne sisteme, nadajuci se nekom novom Titu, novom Mesiji ... koji ce im dodatno zagorcati zivot cim se pojavi.