Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi nešto lići na moj prvi kupoprodajni ugovor za auto koji sam potpisao u Njemaćkoj gdje potpisah i ne znajući da su kamate bile 14,6 % 🥴
A šta god da piše trebat će godine dok zaživi.... postaju dosadni s time. Svakako tonemo sve više.
Prema Doing Business listi 2019, Svjetske Banke od 190 zemalja SVIJETA BiH je na: • 184 mjestu po brzini otvaranja firmi • 173 mjestu po dobivanju građevinskih dozvola • 141 mjestu po plaćanju poreza • 96 mjestu po registraciji vlasnišva....... a iz BiH se samo u zadnjoj godini iselilo oko 175.000 stanovnika !!! Da li će NATO moći ovo POPRAVITI ??? EU i VISOKI PREDSTAVNIK ni za 25 godina nisu USPJELI !!!
@ponta60 Od visokog predstavnika mozes samo ocekivati zabrinutost i 25 000 eura duga njegove plate. Nato ce nam sigurno donijeti investicije ali na politicarima je da grade ovu drzavu koju su iz temelja pokrali.
Joj komedije Dajte referendum na nivou BiH za nato i zavrsite
Dodik ce svojim potpisom za ANP biti skinut sa crne liste SDA...zivi bili pa vidjeli.
lapsus SAD
Tri mu rečenice zaredom počinju sa "To"?! Pa, gdje vas kupe u tom Klixu?
*ministri vanjski poslova = haha, ko i sva nepismena bosanska raja, Klixov tzv. novinarčić ne zna gdje koristiti slovo h. Aferim!
NATO je sam od sebe prosle godine dao MAP za Bosnu i Hercegovinu. Oni su tu nama izasli u susret. Prije toga smo bili u IPAP-u i tada nismo slali godisnje izvjestaje. Amerika nije osudjivala blokade formiranja vlasti jer su znali da je to jedan od mehanizama da se iredentisti i separatisti u BiH prisile da prihvate NATO. Dodik je prihvatio da posalje ANP u Brisel tek onda kada su Covic i HDZ promijenili pricu i poceli se protiviti clanstvu BiH u NATO
Nikako da se bosanski Muslimani,Srbi i Hrvati sloze oko neceg.
Bošnjo općenito ništa ne kuži ko malo djete nevino.
mile cigara u epizodi sve za zicagu i pare,da se ne otkriju davidove ubice prave,ima zastitu od eu i usa,jbg zivicemo u rs od kupusa, u bl zabrane kretanja povecava se pdv,narod glup jedna stranka,mladi svi odose vanka,ostaju stari glasati za cigaru nece,mile ubrzo ide na politicko smece.
Dodik se ne zna potpisati on prst pritsne
who cares
Sam Incko u intervjuu kaze kako su sakrili dokumenat, niko ga nije vidio i da je to potpuno nedemokratski i da se takvi dokumenti ne smiju drzati u tajnosti, sakriveni. Zamislite da vam roditelji odu advokatu ili notaru da naprave testament u kojem ostavljaju svu imovinu tebi i on sastavi dokumenat i ne pokaze ga roditeljima vec ga zakljuca u sef, a tamo frajer sve prepisao na svoje dijete hahahah To vam je to.
IZ prve ruke .. Nije ANP.