Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gol u 96 minuti 🤣🤣🤣
Molim mišljenje o Rasimu Deliću?
neka ovih zatvora, neka ih još u federaciju šalju još bolje, kpz zenica je fina ustanova, vehabitosi ima da ih sve srede.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bošnje svršavaju. Država potonula, ali veselja ne fali
Znaci Goli otok ponovo aktuelan
Hvala doiku sto je citavo ovo vrijeme radio na tome da se donse ovaj zakon koji trebo davno biti donesn
Normalni ljudi bi trebalo da su zadovoljni, jer ovo se tice svih strana, a vraca dostojanstvo ojadjenim porodocama
Čuli Bošnjaci za genocid ....pa hajde i oni da imaju....a to je više uvreda za Aušvic,Jasenovac i druge stvarne genocide...
A sto se samo srbi pale kad se ovaj zakon odnosi i na hrvate,muslimane,jevreje,cigane itd?
Snimis pa onda prijavis sa imenom i prezimenom...
Nemoj ako ce ponovo biti iz kredita, i po ledjima gradjana, nikad se necemo izvuc zbog vas. Pa u vas je kilometar autoputa 40 miliona.
Čuvajte se prvih dana kad stupi ovaj zakon na snagu. Tada će najviše fatat. Teško negatorima, mogu sad pričat o mom k urcu, genocidan je. Ubio je himena puno.
Živio naš general Sakib Mahmulj....! Ups, izvinite, šalim se.😭
E sad sjedimo i čekamo, reakcije genocidaša jer su im ukinuli sredstvo prikupljanja glasača :) Reakcije smrdije, rusije i kine koje štite "Slobodu govora" HAHAHHAHAHHAHAHAHA
pola Klixa i njegovog foruma Ce hapsana samo nek se kaze da ostala dva naroda nisu najebala 🤣
Evo imate dobrovoljca https://drive.google.com/file/d/19bCySIdeEyAatSdGTmW2kqvv6MiSI17T/view?usp=drivesdk
Sve ovo sipa kad pocne pratit, a zatucani narod u rsu misle da ih ne mogu naci na internetu da su nedodirljivi hahahaha. Proklinjat ce dan kad su negirali genocid.
Jedina dobra stvar kad jopet krene picvajz ja cu ovaj put gledat sa sigurne udaljenosti preko interneta i TVa 😁 A more bit i da necu
Realno nema ustanove u ovoj drzavi koja ce ovo provesti u djelo. Osim ako opet stranci ne umjesaju prste
Ovo je trebalo uvesti prije 25 godina. Do sad bi to promjenilo kompletnu generaciju.