Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH čeka novi val iseljavanja, igra velikih preko naših leđa, korupcija, siromaštvo i bijeda. To BiH čeka.
Ma mene samo intetesuje da bježim iz najsiromašnije zemlje Evrope.
Neki dan Seferovicu prigovaras da je pobjegulja sto igra za Svicu, a sad bi i ti da bjezis. Nazovi covjeka, izvini mu se, mozda ti pomogne oko papira.
Srbi neće strance ali im rusi pašu.
Dok drugi hoće strance al im Rusi ne pašu!
Pa isto kao i vi Bošnje. Kenjate protiv Amera na Bliskom istoku, govorite kako trebaju ostaviti Iran na miru, ali vam paše da su tu u BiH.
Hajde Schmidtu uvali neprijateljima Bosne KITU,pa nek lutaju po svitu,jer je to jedino u bitu.Dosta više života u 16 vijeku.
Teško će to gatanje bez ciganke da se zaokruži
Masovno iseljavanje cim popuste mjere, iduce proljece ce biti kriticno!
ko mi moze objasnit.kako Rusija moze blokirat Eufor u BIH,
Moskva da je mogla ne bi izgubila pola SSSR-a, to su jadnici bijedni koji silom pokušavaju nametnuti zakone carske Rusije!
Kad bi svi izglasali donaciju 10 tona baklave za BiH , rusi bi blokirali i zahtijevali da se salje sampita, samo da je kontrirati. Isto kao i Srbi u ovim balkanskim drzavicama gdje god ih ima.Svi se narodi mogu dogovoriti samo su Srbi uvijek protiv...
Sve sama nagadjanja. Pa šta ako ode EUFOR!? Oni ionako ništa ne mogu spriječiti niti će. Oni što sklepaše ovakav Ustav i političko vodjenje BiH su odgovorni za njeno funkcionisanje. SAD će se ukjučiti kada budu smatrali da treba. Narod treba da radi i gradi, a ne da svaki dan prati šta je koji političar gdje rekao. A BiH je već dunoko u NATO.
Sankicje mogu biti samo da će biti manje para.
Bosna u Neumu , godišnji odmor
Biž’mo u Njemačku!!!
Da li profesori predavaju u školi ili na fakultetu
Cekaju nas nova povecanja cijena zivota, eto sta nas ceka... manite me se vise i Rusije i SAD i EU i svega.... zar niko ne primjecuje poskupljenje svega zivog? Zivotni standard u drzavi je svakako u k.... jos vise cemo osiromasiti. Hoce li mi Schmidt obezbjediti posao, normalnu platu, dobre uslove i standarde zivota? Ako nece, ne mora ni dolaziti, ionako ce samo oponasati tu funkciju da uzme stotine hiljada eura tokom mandata, kao i onaj glavonja prije njega, a nista uradio nije...
Svi trebate skontati, da je BiH vec u NATO, samo , ne na pqpiru...vec 25 godina je tako...a kada su Rusi tiliki zastitnici Srba, sta napustise EUFOR, jos prije 15 godina, ili UNPROFOR ili kako su se te snage tada zvale...u slucaju napada na BiH...NATO avioni su za 10 min iznad Bosne iz italijanskih baza👋👋👋
Aha ko jula 95.
Nase komsije a i nasi zemljaci nece u NATO dok Srbija ne udje , itd.... pa sto onda kad nece zapad i Nato ne idu u Rusiju da rade i zive a ne svi "lete" i Niemacku, Austiju a vamo pricaju kako su ih bombardovali te ih proglasise neprijateljima?! Znaci pare "švapske " a hoce na istok u jad i bjedu....u Rusiju hahah , svasta .....:
Nije Inzko podnio ostavku 27. maja, već je tada napunio vreće.