Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta god da objelodani, tresće se portali par dana i poslije toga ostaje sve isto
@kemo1ba tako je kemo,evo ti plus jedan
Što se tiče objava njemačkih eksperata, Bosancima je važnija objava njemačkih inžinjera o novoj Škodi Oktaviji i Golfu osmici, nego njemačkog pravnog eksperta
ma moze on da objavi sta god hoce, ali mi dok ne promjenimo svijest i prestanemo glasati za SDA HDZ i SNSD pa oni dok preko BiH parlamenta ne izglasaju nove zakone o VSTVu nema od price ove nista.
Djaba sve reforme, donacije, obuke i dr....ovdje nije valjalo ni prije 100 godina, ne valja ni sada...
Ništa se novo neće desiti...
Doće lik, posraće se po našem sudstvu, političarima, reći kako je Evropa za vladavinu prava i da su potrebne korjenite promjene, otiće na ručak u neki fensi hotel, dobiće dobru dnevnicu za ovo mini putovanje, otiće kući u Njemačku i kontat u je8ote u kakvu sam ja ovo vlkoje8inu moro da idem. Narod u BiH će u međuvremenu i dalje da gleda reality emisije i zvezde granda dok mu drugi kroje sudbinu.
:) kada ovaj potpuno razotkrije korupciju koju vodi SDA sa Ustavnim Sudom ,..oce nastati pljuvacina:):)
Đaba stručnjaci svjetski. Ko god dođe ovdje u ovu Zonu sumraka "pojede ga noć". Ovdje ne važe ekspertize, ni evaluacije. Niko ne benda znanje, niko se ne boji posljedica. Nema toga ko če da se povinuje nalazima, ko će da ih sprovede u dijelo. Mi i Evuropa.....!?
Reci ce da ide pravo za Njemacku i da tko god ima malo pameti bjezi iz ove vukojebine
Rece, bujrum ko god hoce Njemacka je otvorena za mlade, sposobne skolovane ljude iz BiH!
Gospodin ce da napise: Lopovluk, Korupcija, Kriminal, na porodicnoj, nacinalnoj, stranackoj itd. bazi. A onda ce se nasil lideri tolkio nasiskirati da ce moratim otici negdje u inozemstvo da de oporave, naravno sluzbeno! Pa kad se vrate ulozice , novac od dnevnica koji nisu potrosili, u razvoj soptvenih bankovnih racuna.
Reci ce da zakon je bibiknuo i da je septicka jama
Ne vidim zasto uopste dolazi sa tom pricom o zakonima i da niko nije iznad zakona kada to sa nama veze nema jer je u BiH svaki politicki posranko i svako ko ima ikakvu vezicu u sudu, tuziteljstvu, a posebno politici nizasta ne odgovara ali apsolutno sta god uradi ne odgovara i zakon ne postoji osim za bijedu. Ali odlicno prezime ima, vidi se da se sprdaju sa nama Prijebe hahaha Malo mu se Prijebe i eto ga u BiH da namasati
"Objelodanit" ce da nam je pravosuđe beskorisno, a država u raspadnom sistemu.