Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu svjesni kako će ih mladi kazniti na izborima, al eto imaju šansu za iskupljenje pa nek se skontaju za još par mil i ispoštuju ljude onako kako su obećali.
uzet ce sebi ministar za bijelog hljeba!?!!!
Mladi da su htjeli kaznjavati, kaznili bi SDA davno. Ovo sto su sada porazeni opet je od nas starih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Završit će u džwpovima pojedinih političara,nema tu puno filozofije
*džepovima
botinoooooooooooooooooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
4800 maraka?Fuj,sramote.Jesu li im i pdv naplatili?
da bogdom vlada radi na snizenju cijena bolje bi bilo,neki program izgradnje novih stanova npr koja bi spustila cijenu. daj zemljiste i prikljucke izvodjacima na tenderu pod uslovom da stanovi budu jeftiniji
Ma ukinut subvencije. Kad je svijet ko gladan ker.
Cuj sta ce biti sa viskom novca hahah...ma hajte molim vas. Nego sreca poskupise nekretnine pa ni tih pola miliona vise nije dovoljno za salonac u centru za nekog papka wannabe ministra sto bi u bivsoj drzavi mozda samo domar u zetri bio. Ako i to.
za njih ste glasali i bili optimsticni eto vam ga sad
Trojka na djelu ahahahahahahahaaha jest vala SDA smrdara, ali ovi su sami sebe prekucali ahahahahaha
Zasto ne bi podijelili penzionerima i ugrozenim kategorijama da prezive ljudi koji su napravili ovu drzavu i sve te stanove koje sad kupuju opet neki uhljebljeni "mladi" Treba znati biti zadovoljan i reci hvala, mladi tek treba da se dokazu, vecina bi ih otisla vani saml da ima dobru priliku.
Gotovi ste na izborima poyy
Gdje su bili ovi mladi na protestima za ubistva? Cim se ne dijele pare odmah nema ni interesa mladih "za zajednicom"
Vlada obicne ublehe i polusvijet.
Lopovska, kriminalna bagra, ce to uzeti u svoje dzepove.
Koja debilna politika trentne vlade
treba vam i to uzeti i dati siromasnima koji nemaju sta da jedu...
kakvi poticaji kad braća u pale*tini pate... sav novac za izgradnju najmilije pale*tine i borbu protiv mrskog ""onisti''Ćkog okupatora
I ovi mladi nehljebari, nije vam tito valjao, eto vam vas kapitalizam