Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baciti ih lavovima u ZOO...makar da se neko najede od njih...
Misliš da bi ih lavovi mogli - p r o v a r i t . . . Trulo je to i pokvareno ...
Neka idu na BIRO ...nisu bolje zasluzili
bas sam zabrinuta, sta ce jadnici??
Ministri su se već snašli. Bolje pitanje je kako i na koji način su se snašli?
"_Šta će biti s ministrima nakon isteka mandata" Da imamo pravnu državu, svim nabrojanim bi se sudilo i optužilo, prvo kolektivno, a onda pojedinačno za političku, ekonomsku i socijalnu propast države BiH i njenih građana. Mislim da narod BiH nije zaslužio da oni samo tek tako mirno odu sa funkcija, a da pri tom njemu, NARODU, ne položi račune za krah države i naroda. Ali, zunaju oni odlično ko je ovaj narod. Odlaze sa funkcija puni k'o brodovi, a narod jedva preživljava. Znaju da narod nema snage da digne svoj glas. Paralizovali su ga.
O ministara nikakva korist, samo šteta, i za vrijeme mandata tako da me zabole šta će sa njima biti poslije isteka mandata. ali i ne brinem iz razloga što su se oni obezbijedili i te kako su se obezbijedili. Oni su kao mačke - baci ga na glavu on je na nogama.
kpd zenica za primjer drugima
Hadžić neć zasjesti na čelo koncerna, on je već zajseo na direktorsku AGRAM-a
Pa AGRAM je taj koncern!
Predlažem da se za ove koji se nisu " S N A Š L I " osnuje dobrotvorni fond u koji bi građani davali dobrovoljne priloge i da se otvori poseban tel. broj na koji će se isto tako vršit uplate. Njihove tekuće i žiro račune ne objavljujte jer kud bi od sramote poneki ukoliko na njih nije " lagerovao " pokoji miliončić
nek idu na biro jebat im mater nek malo vide kako je na birou
Treba balkanska revolucija da se ovi metuzalemi skinu.
Imam ideju sviju cemo u Vares ***rtovat!!
Dobar prijedlog . . . Neka idu i poprave štetu koju su gradu nanijeli ...! ! !
Svi na goli otok,ehh nema vise Juge ehh jebi ga,cekaju opet svoj red doki stoka opet ne izabere na glasanjem.
Pa to je skup idiota ...zali boze zraka, hrane i ostali planetinih resursa koje su utroslili...
Ova ogromna birokratska struktura ove zemlje će za 100 godina imati u svom sastavu stanovništva samo dvije kategorije stanovništva a to će biti ministri i uposleni na budžetu . Ostali će tražiti i biti iseljeni u druge zemlje tražeći posla.
E bas se nesto brinem sta ce biti s njima, jadnicci..