Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molimo se za proteste,jer kako kazu mrak je najtamniji pred svitanje.
"_Kada su pitanju građani, mogli smo vidjeti da je u februaru prošle godine počeo neki oblik njihovog buđenja i negodovanja ovakvom situacijom u zemlji. To buđenje nije bilo toliko iz glave, koliko iz stomaka, smatra Bajtal. " I tako ti kažeš da je narod glup, a gladan. Pa su onda Vlasti fino to iskoristile. Poslali su bureke, peciva, kafe, sokove, muzikante i sve se utišalo. Narod postao sit, ali ostao glup.
@doberman, odavno u narodu ključa, a država koja je postala bure baruta, odlično zna kako sa narodom manipulisati. Znaju oni da bure nema ko potpaliti, a ključala voda ne pravi plamen. I to znaju.
@šiljendeabuz, hahaha, jeste isto k'o da smo u Švici! :))))
ako budu protesti ove godine, a po svemu sudeci bice, onda nemojte paliti zgrade predsjednistva, opcine centar itd itd. To su historijske zgrade koje imaju duboku kulturno historijsku pozadinu grada Sarajeva, nego otidjite na Poljine, tamo negdje blizu Mostara i u Laktase pa to palite.
HAHAHA ,,NADAJTE SE NABOLJEM I BUDITE SPREMNI NA NAJGORE,, IDIOTIZAM! KO GOD ZNA SABRATI SAMO 2+2 POTPUNO MU JE JASNO DA SE U IDUĆOJ I SVIM IDUĆIM GODINAMA SA OVAKVIM NAČINOM VOĐENJA ZEMLJE I OVAKVIM NAČINOM RAZMIŠLJANJA I OVAKVOM PRAKSOM MOŽE NADATI ISKLJUČIVO NAJGOREM I DA MORA BITI SPEMAN NA JOŠ JOŠ JOŠ GORE, PA KO IZDRŽI, IZDRŽI. U BOSNI I HERCEGOVINI JEDINA NADA JE UMRIJETI ŠTO PRIJE!
DOLAZI BRAT PUTIN I DOŠAO JE TRENUTAK DA SE POSLIJE "INTERVENCIJE" ZAPADA OKO NAŠIH STVARI GERMANIMA I ANGOLIMA NA OVIM PROSTORIMA I OSVETIMO ...ŽIVIO BRAT PUTIN I SVI SLAVENI
Za 34 dana ce se sve znati !
Poštovani, nemojte da nam podvaljuju mržnju prema Albancima. Srbi znaju da su Bošnjacima jedini mogući saveznici Albanci, i sad su aktivirali svoje komentatore, da pljuju po ovom časnom narodu. To je narod, koji se izborio za dvije države u Evropi, drže pola Makedonije, gdje su konstitutivni narod, a ima ih zajedno sa Bošnjacima u Crnoj Gori oko 40%. Ne zaboravimo Bošnjake Novopazarskog Sandžaka i Albance u Preševskoj Dolini. Ovakva etnonacionalna zastupljenost na prostorima Srbije i u državama koje okružuju Srbiju garant su za opstanak Bosne i Bošnjaka u nekom narednom sukobu. Zato živio Bošnjačko -Albanski savez na štetu velikosrpskih interesa. P.S. A ovim Papcima, koji budalesaju o paljenju pekara, predlažem da pale ilegalne objekte, koji su izgrađeni po našim avlijama, na primjer u dvorištu nane Fate!
Kako se razvijala Smrdska nacionalna svijest u Bosni. https://www.youtube.com/watch?v=e5UiS4kiiNY
Hhhehehe...Bošnjaci se trebaju samo osvjestiti po ovim pitanjima, a mi Srbima ništa ne želimo nametati. Oni jesu Slaveni, došli su ovdje u 6/7 stpljeću, zauzeli određeni dio zemlje...
BOŠNJACI SU KAO I ALBANCI ILIRSKOG PORIJEKLA! https://www.youtube.com/watch?v=_8cNgAqAqKU
Bošnjake i Albance povezuju isto porijeklo, ali i isti neprijatelji Srbi! Evo junaka, izborili su se za Republiku! https://www.youtube.com/watch?v=efXgc6Sz3go
J avala imam isto porijeklo, kao i većina Bošnjaka. Za vas Srbe znam da ste sa Karpata došli u 6 stoljeću na Balkan. Mi smo ovdje već odavno!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
donosi proteste koji ce donijeti brojne leseve politicara. ubijat cemo ih kao pacove. nabijat na vile i vjesat po parkovima
Šta je ovaj 'Lostframe' zakupio prostor na ovoj temi? Ostavio lik tristo komentara...
Bit će bolje...
Nemaš ništa ni od pesimizma, apatije, defetizma...samo možeš navući još više 'bedova' na sebe. Pozitivno razmišljanje je jedan o ključeva uspjeha.. :)
kao i uvijek mozemo se samo nadati gorem
Hajde valjda će i ova BejHa konačno da se raspadne.
Pa BejHa je već polumrtva , sad se lagano ubija i čeka se poslednji smrtni udarac :))
NADA JE NAVODNO NEKADA BILA SENADA
samo pendrek iz EU moze pomoci, a sjetite se da proteste nisu podrzali ni studenti ni sindikati
puno glupih komentara..... vlast ma kakva bila je izabrana većinom glasova tako da je legalno i demokratski..... ne mislite valjda šaka glupana da nasilno preuzme vlast i da će da poteče med i mlijeko
u modernim zemljama mala izlaznost je znak da se ponove izbori ali da predlozeni ne mogu ponovo biti na listama jer im je narod jasno dao do znanja da ne valjaju. kod nas sa 700 glasova ulazis u parlament
ključni problem je da je kod nas odmah poslije rata napravljena ne normalna razlika u platama izmedju radnika i visokog obrazovanja, pa i to da neko može da nema 24 plate a neko radničku platu potroši na "odvojeni život", teško će to biti vratiti normalnim putem, ko će riječima stjerati medu s kruške????