Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ce vlada u pregovorima oko općeg kolektivnog ugovora, to vi sindikati budzestkih korisnika sa vladom pregovarajte oko kolektivnih ugovora budzetskih institucija i javnih preduzeca kada vam budu rezali plaće.. To hocete odmah da pravite pritisak na vladu da minimalna plata bude osnovica za obracun plate u javnom sektoru, e nece moci. Ne interesujete nas.
nece se oni ukljucivati, nego ce zavlaciti sve a po isteku svih rokova, oni ce donijeti samoninicijativno kao i zakon, ovaj kolektivni ugovor ..... vlada je poludila a ovo što radi e sve da dobiju novce od mmf-a .....