Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za rubriku vjerovali ili ne.Saobracaj se odvija normalno kao da je sve u najboljem redu.U normalnoj drzavi most bi momentalno bio zatvoren a onda bi neki ministar isao na resetanje.Jos da napomenem i ovi svi sto voze preko mosta nisu normalni jer normalan covjek nece ovuda proci autom gdje se most moze srusiti svakog trenutka.
prije 10 dana se upozoravalo na ovaj most i objavljivane slike, niko da repom mrdne, kako smo jadni
@DrinaDespot Gdje su u manjem entitetu jezera. Skijaliśta nekadaśnja? Jarane ja sam rodom iz manjeg entiteta,ali kad prolazim kroz taj isti,ko da je vrijeme stalo 1992. Poneke stvari su se uradile to jest,ali mozda 5% .
Toliko o vlastima...
portal klix je u prethodnom periodu UPOZORAVAO...ha...ha, stvarno sve debil do debila, da bog da se srušio i most i sve drugo, ovo je da crkneš (od muke ili od smijeha)...pitam se što bog jednom ne mahne i da ovj užas pretvori u pepeo
Poceti ce rekonstrukcija kada neko vozilo propadne
Steta , a bio je STARI MOST
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
bitka na Neretvi.....svi nam se smeju....... :(
Kud ćeš zemo s novim Škodama preko njega, možeš misliti havarije da i ti odeš u rijeku
fast food alma najjaci u halilovicima
što rođak to tvoj?
Nemogu ovi uhljebi ni odrzavati sta je tito napravio!
e vidimo kako je napravio...
da ga je Alija pravio nači....sad bi tenkovi po njemu orali a niđe parnice....ha ja.... turski kvalitet....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Truhlotina raspala titina.
glavni most za kamione i carinu i eto kakav je opusteno sve nema veze bice bolje
Vidiš ti naše balijske retorike. SDA je kriva za stanje u državi a ne HDZ i SNSD koji svakodnevno čine sve kako država ne bi uopšte funkcionisala.
Vidi decko...Balija si ti koji vjerujes i koga SDA hrani...to je BALIJA Prodana dusa, shvacas? Ti si taj izrod piyka ti materina zaostala!
mostovi okruga Halilovići ... :)
mogu primjetiti licno a ne znam kako osobno
de da ti pojajsnim ,mada si osobno svjesna svoje ličnosti,ono što ti misliš nije generalno i uvijek tako kako lično misliš jer je ipak subjektivno...jasnije je nadam se
izgubljen si kao i ja
PRIKAŽI ODGOVORE (6)