Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta Si išo u fratre ,šta ne studiraš političke znanosti ?
Svaka vam cast gospodine Jerko Zovak,a i vama Fra Petar Jelac,drago mi je da je bar neko konacno rekao i napisao pravu istinu o Posavini.
Cuj tzv. Repulika Srpska!? Kako \"tzv\" kad je medjunarodno priznata!
Majku vam ustasku,93-94 trebali smo se potpuno rijesiti ovih skutora ali onaj glupi Alija potpisa primirje.
ja bih da opet nasa drzava tuzi nacisticku krvolocnu srbiju,ako nece drzava onda gradjani ,nek sve zrtve srbskih zlotovra i krvolocnika zajedno tuze,potpisu i plate kolektivno najbolje advokate i tak ce mozda nesto uradit,od politicara ne cekaj,debele fotelje i pljacka drzave i naroda su samo njima u korist!PODRSKA Hrvatskoj a i nasoj Bosni i Hercegovini!TUZIT i ubit nacisticku krvolocnu srbiju u srz PRAVDOM!Ja nikad necu zaboravit lice srece i olaksanja kad je izdajnik tihic cuo presudu u haskom sudu da srbija nije kriva za genocid i td u BiH-i,izdajoco tihicu ne zaboravljam i moja ce djaca i praunicu znat ko si i sta si! BiH4EVER!
Dosta nam je Cerića, evo još jedan hoće u politiku, drž se Crkve a ne politike.
Welika podrska Jerki Zovaku od jednog HANDZARCA koji je bio na ratistu u BOS BRODU i zna sta se tamo desavalo.
E stvarno ste jadni i providni.Pokušavate sve srpske pobjede u ovom ratu da prikažete kako ste nas pustili.Jeste,ali do mojega.
ISTINA JE BOLNA! ___________________ ANTIVLAH!
@Pipo 4EVER Kupijo ti babo laptop za Novu 1431 hidzretsku godinu, i ti ga namah ponio na posao u sarajevo-x, sjeo na WC solju u halu sarajeva-x, i svu tastaturu umazo g o v n i m a..Malo sto ih svukuda po zidovima rasporedjujes pa si poceo i po laptopu..Ccccc...Nevjerovatan primjerak pecinske budalcine, masalah... Muslimani bi bili sretni da nemaju takvokg mazluma kao svog predstavnika u \"medijima\' ali heto mora neko pa po partijskoj liniji Stranke z BiH izabrase tebe kao najsposobnijeg, haman, zeman..
Ovaj Fra Petar Jeleč prije nego sto ce postati FRA bio je obicni narkoman a izgleda i ostao je narkoman. Jos jedan od Hrvata koji zabijaju noz u ledja svom sopstvenom narodu. Zeljko Komsic to radi zbog zene Sabine koja mu ne da p i c k e ako bar dvije dnevno izjave ne da protiv Hrvata i Srba po nalogu jedinog ratnog zlocinca koji je jos u politici, Harisa Silajdzica, a ovaj \"fra Brne\" za da dzointa poceo je da radi isto..
- Zvuči nevjerovatno, ali u Bosni i Hercegovini je dozvoljeno negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti! Tako su odlučili poslanici Predstavničkog doma Parlamenta BiH. Oni su 30. decembra 2009. godine u drugom čitanju usvojili izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH sa 29 glasova. Jedino su poslanici iz SDP-a bili protiv, a uzdržan je bio poslanik iz SDS-a Mirko Okolić. Naime, usvojen je amandman poslanika Momčila Novakovića pa je izbačena odredba kojom se sankcionira negiranje genocida, holokausta i ratnih zločina. Izbacivanje te odredbe ultimativno je tražio poslanički Klub SNSD-a i to je bio uslov ove stranke, čiji je predsjednik Milorad Dodik, da prihvati izmjene Krivičnog zakona. \"Ovo je užasno i potpuno mimo svijeta. Izbacivanjem odredbi o kažnjavanju za negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti ne uvažavaju se ni međunarodne rezulucije i konvencije\", kaže poslanik Denis Bećirović.
...nista novo sto se nije znalo...mi iz posavine smo bili ocevici...gledali smo kako se strojevi iz tvornica,goveda sa farmi i ostala pokretna imovina prebacuje u hrvatsku desetak dana prije predaje teritorija...gledali smo i kako se crte bojisnice preko noci ostavljaju prazne i puste...opet,svelo se na to-dobro je pa nije bilo pokolja stanovnistva od strane srba...
posljednja mogucnost \"zamjene\" na ovim prostorima: Zap. Hercegovina neovisnost (ili treci entitet) za koristenje luke Ploce i Srednju Bosnu (tako da \"musle\" mogu putovati bez problema po trokutu ZE-SA-TZ) i RS za Kosovo... EU, USA i Rusija nam daju jos malo vremena i onda je gotovo. K\'o na ruletu ce za koju godinu reci \"les jeux sont faits!\". A mi kreteni gladni, zedni, zaslijepljeni i tudji na svome!
@Bosnjanin a zasto je bio glup? Zato sto je dao BOSANSKU Posavinu za HRVATSKU Krajinu? Ko je ovdje glup, preupitaj se jos jednom!