Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da samo budala ne vidi da Republika Srpska ceka priliku da proglasi nezavisnost.
Brini se ti za svoje sunarodnjake i njihov iq koji skupa nije veci od vasih suma. A pored ovakvih komentara Srbi genocidni Srbi sve najgore pa i najliberalniji Srbin postane agresivan jer ste gam.ad dapace ne svi ali sudeci po mnogocemu vecina! A samo se ti nadaj da ce Srbija da prizna kosovo a zaboli nas sta je amerika i njena pascad iz EU priznala!!! Sad jos malo bice presedan na međ. sudu zajb... su se u svakom primeru ako odluce nelegalno bolje za nas ako odluce legalno opet dobro za nas posto onda ceo svet vidi dvojne arsine i prljave igre zapada tako da njihovo priznanje je onda samo politicko slovo na papiru ili njihovi interesi do propada tog zlobnog imperija a nece jos dugo. E onda cemo pitati sipt-arcine kosov ŠTA???Šta ste se derali golubovi???
Priznala Bosna Kosovo ili ne od toga ništa ne zavisi.Kosovo su priznale puno veće sile između ostalih SAD i cijela EU a uskoro će i Srbija. Najgore je kad se neko pravi veći papa od Pape a u ovom slučaju su to Srbi iz RS-a. Razmisli malo o ovoj svojoj rečenici šta znaći? (A ovome gore kako nemoze kad je genocid i etnicki ciscenje na kosov priznato i nagrađeno državom što nebi onda RS?) Sam kažeš da je RS nastalo etničkim čišćenjem i genocidom. Pokušano je i na Kosovu ali se bumerang vratio tamo odakle je bačen. O tvojoj inteligenciji je suvišno govoriti jer je protkana šovinizmom i nacionalizmom.
Boze ti sacuvaj jesu ovi bosan.cerosi stvarno gl.upi ko ku.rac nisu ti vicevi dzaba!!! Cuj samo ovog i njegovig pametnih teorija bili pravoslavci ali nisu bili Srbi hahahaha pa izgleda stvarno imaju vase šume više IQ-a nego cela vas takozvana poturcena nacija!!! A ovome gore kako nemoze kad je genocid i etnicki ciscenje na kosov priznato i nagrađeno državom što nebi onda RS? Zaboli ameriku za vas ako im to bude odgovaralo reci ce kosovo samostalno a Srbi da ne prave u buduce probleme i RS samostalna!1 I sta cete onda vi??? STA Pic...??Kad vam ameri kazu SEDI!!! sakrice te se u misju rupu a sa druge strane sta vi bi u rat sa RS doduse uz pomoc krvatske ili nata ali sta cete vi jadnici protiv MATICE!!!! Bos.Srbi vas rasturili ko beba zvecku a sta bi bilo da je i Srbija tu sa aktivnom vojskom ne dobrovoljcima.
Kako misle ovi iz tzv \"rs\" da se ikako mogu odcijepiti od BiH! Pa zar misle da ce genocid biti nagradjen drzavom! Da je tako onda bi danasnja Njemacka poslije WW2 mogla traziti vecinu Poljske,Ceske, Slovacke,Francuske i dr zemalja koje je Hitler anektirao i rekla da je \"vekovna Njemacka zemlja\"! To se nije dogodilo i Njemacka je svedena na danasnje granice! Tako i Srbija treba da razmislja i ne koristi Bosnjacko pravoslavno stanovnistvo kao sredstvo za uspostavljanje srednjovijekovnih \"visokih standarda\" o nekakvoj \"srpskoj Bosni\" koja je, kao sto se zna, nikad nije bila Srpska! Bilo je pravoslavaca ali oni nisu bili Srbi! Srbija treba da pokusa sacuvati jos one teritorije koje ima jer joj uveliko prijeti povratak na granice iz 1456 godine, tj na granice Beogradskog pashaluka! To je zbog toga sto nema Srba u Hrvatskoj, CG,Makedonija su samostalne drzave i medjunarodno priznate, Kosovo Republika! Jos je ostalo samo da se rijesi pitanje entiteta u BiH i da sunovrat velike srbije
RADMANOVIC JE MAJMUN - UVJERITE SE SAMI http://dobronamjeran.blogger.ba/arhiva/2010/05/26/2502471
\"obavezuje odluka parlamenta RS da ne priznaju nezavisnost Kosova i da tako brane teritorijalni integritet Srbije i vladavinu prava.\" e zato ce kosovo da bude priznato jer vi svojim radom podrjevate teritorijalni integritet BiH i vladavinu prava... a te prjetnje o odvajanju od BiH su price za malu djecu, Kosovo je nezavisna drzava sa svojim utemeljenim granicama u Yu federaciji dok je Ruglooblika Srpska entite nastao kroz genocid cije postojanje nije trajno, ni po ustavu BiH, ni po realnosti... ZIVJELO KOSOVO i SMRT FASIZMU
Sto se BREEEE stidis da si genocidan? Znam da ste bruka od plemena, ali j-ga....to vam je u krvi i zivjecete s tim epitetom dok je vijek i vjekova! A ovoj pi*kici \"samozavas\", preporucujem mu iskreno: NE DAJ BOZE DA OPET ZAPUCA.......a sad nastavi mastati u tvom carstvu \"EROJA\" kako ste pobjedili Hrvatsku, BiH, Kosovo, NATO, Jasenovac, Kosovski Boj.....hahahahaha
U tome i jeste najveci i jedan,jedini problem,zbog bojaznosti od secesije\"REPUBLIKE SRPSKE\"od ostaloga dijela biH-e,a da to nije,to bih se priznalo josh pre svih ostalih,a ne da im to osporavaju bilo koje lichnosti,i vlasti iz RS-e!!!Najsrdachniji pozdrav,za Vojsku i borce\"REPUBLIKE SRPSKE\"
@@samozavas idiiotte, ne mjesaj nas hrvate u svoje racunice. oluja je bila i prosla a ako bi slucajno i bilo nekih novih oluja onda bi one oduvale vas potuurice pravac do brace u tursku. mamu vam yeebem u po piichke kako ste pogani i pokvareni. samo trazite belaja i od sveg srca zelim da ga nadjete i da vam srbi i bez nase pomoci i mjesanja yeebu mamu kroz mamu. djuubrad jedna prodali ste nas i izdali najvecem i najgorem okupatoru kojeg je svijet imao i ostali tu medju nama da zivite i jos bi nesto da nam namecete.
E sta bi tek onda vama uradili joj ser.... da ste toliko glupi pa da se udruzite sa kurv... pa da vi nas napadnete jer braniti se lakse nego napadati ajoj STA BI VAM ONDA TEK NAPRAVILI!!! Al kad se ne zna koji je veci kukavica od ta dva naroda gde cete to vi vi nesmete da mrdnete dok nije sigurno da prvo nato krene pa onda dolazite vi hrabri vojnicine i glumite nesto sto i sami znate da nije tako!
hahahah tjesi se tjesi nije to sve tako jednostavno cuj hrabrih kurv... 300.000 vojniak na 25.000 u krajini kojim ni karađić nije hteo pomoči zbog dogovora sa šukom i tuđmanom niti Sloba zbog pritiska Zapada a vas komaraca smo se uplasili BAS!!! Ko je ratovo sa cak 4 strane i ko je ratovo sa 25 najbogatijih država na svetu i jednom vojnom najjačom na svetu KO? Da niste vi mozda kukavice usr...i ta najjaca sila nije smela da siđe i da stane pred slavnu SRPSKU vojsku i to su maltene javno priznali ne smeju dolje jel ce biti gadno bijeni a mogu sa visine od 10km. Po recim eagleburgerja SRPSKA vojska je najpotentnija vojska na svetu cak se i silni nato nije upustio u kopneni rat sa nama a nisu mogli da veruju da uprkos silnom bombardovanju UCK je izbrisana sa kosova a SRPSKA vojska posle bombardovanja praktično netaknuta ŠOK!!! HAHAHAA po njihovom priznanju posle 78 dana a rekli su da ce oni to u 3-5 dana da srede hahahaa je bilo 95% SRPSKE vojske operativne pop.... su ga debelo!!!
Ma sta ces ti pic*kice genocidna? Us*rali ste se od \"oluje\", \"blijesak\"....a tek NATO bombe.....hahaha i jos niste dosli pameti. Kako god okrenes, vi ga genocidni PU*ITE!!!!!!!
Pa pop.... ste ga vi i dalje cackajte mecku i pop... cete jos vise i jos gore!! Nema sad nato ni volje ni para ni vremena da se bavi reševanjem onih hrabrih HELLLLJPP BAAAAZNIIIJAAAA HEEEELJPP ili HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJJJJP KOOSSOOVAAAA !!! SAmo vi cackajte kad nato kaze ma sredite to sami a u Matici sjednu radikali na vlast e onda cemo za svaku stvar da istavimo racun!!!
St*ko genocidna, mozete nama samo pop*siti! PS necemo mi sa vama (gluho bilo), vec NE DAMO NI PEDALJ ZEMLJE BIH! A sto se tice vas genocida, nek´ vas dzavo nosi u 3 p.m......trag vam se satro´!!!!!!!!!!!!!!