Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko li to sebi svoju majku hebe, cetnicka srpska pederluk svinjo? sam sebi hebes svoju fasisticku mater kad te je takvog okotila:)))))
povucite se molim vas
Rade samo ono šta im Beograd i Tadić naredi, svoga stava i mišljenja nemaju, sluge srbijanske!
hajde bolan sto se sikirate,mijenjaju pricu na brzinu kako je Tadic izjavio da S rbija nema nista prptiv da se ganic izruci Bosni. ma koji su to mandovi to svijet nepamti.
smetljaru senilni, srbija ti uredjeno drustvo i pravni sistem to je zoo vrt a ne drzava, ljigavce stari
Dragi Bosnjaci! Je li ne vidite kako nas svi za nos vuku? Prvo su nam Srbi dali do znanja ko su, prijeteci odvajanjem i donosenjem rata. Drugi su bili EU i SAD koji su dopustili da nas fasistiski primitivci \"nasim oruzjem\" istjeraju iz domova, praveci zlocine i genocide nad nama. To nije bilo dosta nego su jos dobili 49% teritorije u kojoj mogu nastaviti etnicko ciscenje i spajanje Srbije sa Krajinom. Treci su sigurno nasi lideri koji nas prodase za male pare, umjesto da imaju svoj stav i viziju za svoj narod. Zato, zauzmimo napokon STAV dok ne bude kasno. Srbi se vec odcjepljuju i vjerujte da ce im to uspjeti, jer fasizam izgleda jos funkcionise. Ne mozemo se oslonuti na EU i SAD. Ne trebaju nam fasisti koji zlocince i genocidase slave kao heroje. Pustimo ich neka idu ali samo sa 34% teritorije. Ako ne uspije, alternativa je spajanje sa Sandzakom. Ako ne reagujemo otici ce sa 49% a nama ostaje FBIH sa Hrvatima koji sigurno slijede RS. Uzmimo stvar u svoju ruku!
HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
Odavno se nisam javio mislio sam da ste svi gotovi odakle vam snaga da toliko kenjate. NEMA VAM SPASA. Svi ste isti Zbogom Evropo
Da se ja pitam najbolje je da se sva tri primitivna naroda isele iz BiH.Kad neznaju kao ljudi zivjeti civilizirano jedni pored drugih.
Pa izađite više p.... vam m....... iz institucija da možemo početi živjeti ko normalni ljudi
A sto smo se prepali da če te otiči.Sad čemo lakše spavat.Ja se prepo da čete osnovati sjeverno kosovop i metohiju.
sta je cetnici nema jna vise pa da idete na brda.......da je vama genocidasima topova otisli biste vi...... ovako jedite govna
JAZUK!
uuuu hvala vam velika!! bili ste nas bas uplasili!!
idi i ti u p.cku maternu zajedno s njima