Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE ZIVIO DODIK I SRPSKA DRZAVA REPUBLIKA SRPSKA SA KONSTUTIVNIM NARODIMA I MANJINAMA SVE ZA SRPSKU
ja sam davno ovdje prestao komentarisati, nema smisla se sa nekim prepirati. budite pozdravljeni
Mi i ne mislimo sa vama zajedno ziviti, dolazi dan kada ce mo vas sve protjerati u vasu smrdiju bagro!
o cemu ti to...hahah ratni zlocinci su Srbi, bas vi.. Niko nije nikad pomilio na islamsku BiH a kamoli na jugu...Koliko se ja sjecam..Srbi su upravljali onolikom JNA u cilju stvaranja velike Srbije..neznam sta sad kaofol prisvajate i Hrvate kad ste i na njima Genocid izvrsili kao i na Bosnjacima!
hajde ne seri matere ti
ssss nabijem te na k...c
BRAVO.... TIHICU NE MOZES KAO ALIJA PRIJEPODNE MISLITI JEDNO, POSLEPODNE DRUGO, A NAVECE SVE ZABORAVITI I ICI SPAVATI... DA STE HTJELI ZIVJETI SA SRBIMA NE BI SE NI ODVAJALI OD JUGOSLAVIJE... NIKO NI SA KIM NE ZELI DA ZIVI....MULTIETNICKA BIH JE SAMO SARENA LAZA KOJU ZELI DA PODVALI SRBIMA I HRVATIMA KRVAVI HARI, A U STVARI JE MAJORIZAIJA I STVARANJE ISLAMSKE BIH.. NISTA OD TOGA.. TRI FEDERALNE JEDINICE JE JEDINO RESENJE SA PRAVOM NA OCJEPLJENJE: REPUBLIKA SRPSKA HERRCEG-BOSNA MUSLIMANSKI DIO KOJI MOZETE ZVATI KAKO HOCETE, MOZE I DZAMAHIRIJA SARAJEVO-DISTRIKT I DOKLE SU VAM GOD RATNI ZLOCINCI U VLASTI SRBI I HRVATI TREBAJU DA BUDU OPREZNI. OCISTITE SVOJE REDOVE KAO STO SU TO URADILI SRBI I HRVATI I SUZIVOT CE BITI MOGUC...
piskit cu kakit cu