Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nebeski narod srbi,neka samo mastaju,kao sto je mastao i o velikoj srbiji
Meni strast raspiruju samo guzovi mame Zelenog zuba. Njeni guzovi su uzrok moje vanredne pontentnosti.
Pa hajde muslimancine da vas vidimo, vratite je onda genocidom. Ajde probajte napraviti islamsku Bosnu, pa da vidite sta vas ceka. Necemo vas samo mi terati, ima citava Evropa da vas tera, da nijednog ne bude blize od Bosfora. Malo pogledajte kakvi ste postali u ocima Evrope i Amerike, bagro smrdljiva, idite u Aziju pa tamo lelecite, a ne u sred hriscanske Evrope. Vi cete nekog terati, dade vas sudbina gde vam nije mesto nikada bilo, pa sad glumite ludilo.
pitanje;zasto su srbi najstariji narod na planeti,zato sto su nastali odmah poslije majmuna.
ma 100% si u pravu !
@Mackica 12.02.2011. u 00:46 Samo deb*ili i kre*teni mogu zivjeti u nadi da srbi NE \"raspaljivaju strasti\" o velikoj srbiji......to im je zivotni cilj, od pokolenja, do pokolenja........i tako, sve iz nova....... Mogla bi malo da se nasadis na jedno debelog obrezanog. Nije neki tehnicar ali je debeo, pa oko ti odgovara, bujrum.
Dobro je da glupaci ne mogu ostatak svemira za.kla.ti. Da bi odrzali svoju iluziju.
PITANJE: Zasto muslimani ne vjeruju da covjek moze biti bog? ODGOVOR: Zato sto i ostatak vasione/svemira isto ne vjeruje.
@pitanje;koji je glavni grad rs-den hag.
koliko ljudi u bih zeli suzivot tako ce i biti,znaci bih nkada nece biti funkcionalna drzava isto kao sto rs nece dobiti samostalnost,ovo ce trajati vjecno.
Je*bo ti on mamu, tko ti dade compjuter u ruku! A sto se tice Sumske......vjeruj mi, nikada necete biti mirni u njoj!!!!! PS sto je genocidom stvoreno, genocidom MORA biti vraceno!
A tko ce onda ostati ? Svak vidi fasiste, nacionaliste i lazne vjernike kod onih drugih. Svejedno, ne mozemo raseliti sve stanovnike BiH ali je mozemo urediti da se svakome ispuni dio zahtjeva. Nije li Kissinger rekao da je osnova svakog dobrog mirovnog sporazuma to da svi moraju biti podjednako nezadovoljni ? Kompromis cuda cini. Ne oko osnovnih stvari ali za puno stvari se moze napraviti. Treba samo biti svjestan realnosti. Mastanje je malo kad urodilo kompromisom.
MA OTCEPLJIVALA SE ILI NE, RS JE SADA SRPSKA, MUSLIMANSKA NIJE I TO JE NAJBITNIJE :)))))) A VI NAS KAO ZEZATE ZA OTCEPLJENJE VOJVODINE, A I VOJVODINA JE SRPSKA ETNICKI. CIJE OVCE TOGA JE LIVADA, STOGA JE RS SRPSKA, DANAS TI JE NA BALKANU NAJBITNIJA ETNICKA SLIKA STANOVNISTVA, STA CES, A DA BI VI TU SLIKU U RS NPR. PROMENILI MORALO BI SE SAMO OPET RATOVATI. POSTO RATA NECE BITI, POPUSILI STE VI RS U ZADNJEM RATU BRACO MUSLIMANI, RASPOREDITE SE BRATE NA TIH 24% I PRESTANITE VISE DA SIKCETE.
Kod NORMALNIH ljudi, sve je normalno! Izbacite fas*iste, nac*ionaliste i \"vjernike\" iz BIH i sve ce biti kao i u svim normalo-demokratskim zemljama!
Ovo \"formalnog raspada\" znaci da su oni svjesni da se drustvo raspalo po vjerskim i nacionalnim savovima. Nema mjesanih brakova, nema suradnje. Mi zivimo jedni pored drugih, ne jedni s drugima. Sta je sljedece ? Raspad. To je prirodni proces iako mi to nije drago. Mogli smo imati jednu lijepu decentraliziranu drzavu.
Samo deb*ili i kre*teni mogu zivjeti u nadi da srbi NE \"raspaljivaju strasti\" o velikoj srbiji......to im je zivotni cilj, od pokolenja, do pokolenja........i tako, sve iz nova.......
Zivela Mala Srbija! Brale izgubili smo Crnu Goru, Kosovo, Bosnu, verovatno cemo i Vojvodinu kao i Sandzak. Zasto su me lagali da cemo biti veliki do Tokija kad smo se smanjili do Kosova. Pomoz Bog!