Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar ovaj CIK , dobar...! Presuđeni ratni zločinac , ...lica sa američke crne liste , ...i td itd ...Sve to može ( prema demokratskom " CIKu ) , izači na megdan u Oktobru... Fuj , fuj, fuj i fuj...( 3x fuj za svaki od "konstitutivnih" , + 1 fuj za ostale...!!!!! A , največi fuj za štovanu Irenicu , visokog državnog čimbenika , kojoj je država BiH koju predstavlja , 38 rupa na svirali...! Ali , zato plata koju prima ,sigurno jeste na prvom mestu...Sve ostalo ...???
eheheheh..ovjerika stranku koja bastini ideologiju presudjebog zlocinca i drzavljnina Srbije... eeeee CiK SIP.. jadno
Ma Šeki je izduvao svoje njega ni jedna normalna osoba više neuzima za ozbiljno??!!Prošlo je njegovo najbolji pravnik je na svijetu ali i najveća budaletina za politiku!!!!
Zasto svi mrze Srbe?...ovo je jedan od razloga.
Nemoj tako, ovaj je bosanac !
sto je najgore ovaj ratni zločinac, ako odluči, ima pravo da se kandidiuje u BiH
De realno, ko će glasati za ove?
On je sramota za nas Srbe!
Bravo Vojo Srbine idemo cijelu Bosnu da spojimo sa Srbijom