Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta vjera mira.tzv pravoslavlje
SPC je najveća teroristička organizacija na balkanu a i šire. Svo zlo ne dolazi od vlade srbije nego direktno iz SPC.
Pa svaka vjera i zagovara mir. Problem je u ljudima koji se kriju iza vjere
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od Srpske pravoslavne crkve se nista normalno ne moze ni ocekivati. Odlikovali su Škorpione koji su strijeljali zarobljene maloljetnike, promovisali knjigu ratnog zlocinca Milana Lukica u Beogradu, nikada se nisu distancirali od zlocinacke politike vlasti Srbije i RS-a, tako da su isti kao i zločinci.
Ogledalo drustva u kojem se nalazimo
Iz mitomana postali vicomani budale na kub
Srpski narode zar cete dozvoliti sebi takvu sramotu i uvrede? Da vas ovakvi debili sa pomucenim mozgom kao Seselj uz pomoc crkvenog otpada blate na sve strane?
Danas samo postoji Islam i Katolicizam. Pravoslavna crkva je odavno pokrovotelj zlocina koji su pocinjeni od strane njihovih NEVJERNIKA koje ona podrzava I odlikuje, a kojih je na zalost puno I sve vise.
Italija danas odlikovala Srbiju sa tricama.
Italija danas odlikovala Srbiju sa tricama.
Pa sta ocekivati……vazda su bili na strani genocidasa
Italija danas odlikovala Srbiju sa tricama.
Šta se ovo danas dešava, čujem da je Italija danas odlikovala Srbiju sa tricama.
čemu čuđenje! To su ratni drugovi i ideološka braća .
irinej i šešelj na afteru kod kačavende..........
SPC ko biva propovijeda pravoslavlje.....
Najvece zlo koje je svijet imao priliku vidjeti
Zločinačko-genocidna crkva, kratko i jasno. Ovo je mišljenje većine Bošnjaka još od 1992., tako da nas ništa više od ovih zločinaca ne može iznenaditi.
Bilo bi čudno da su ga kritikovali.