Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divno divno divno, samo nastavite nizati ovakve projekte.
Sreca na njihovim licima sve govori. Zelim im mnogo bezbriznih, radosnih dana provedenih u igri, ovo je predivan gest od strane Opcine!
Velika podrska za projekte namijenjene zdravom rastu i razvoju najmladjih stanovnika,vjerujem da ste ovu djecicu jako obradovali.
Sigurno da je ovo velika radost za djecicu i da ce imati priliku da sto vise vremena provode na zraku,a Opcini svaka cast na ovakvim projektima.
Divno je procitati da ovi malisani sada imaju adekvatan prostor za igru i bezbrizno odrastanje,kao i da opcina redovno uredjuje povrsine namijenjene djeci.
Opcina Centar je ulozila znacajna sredstva u izgradnju novih i obnovu postojecih djecijih igralista,izuzetno mi je drago da su i malisani Doma na Bjelavama dobili siguran prostor za igru.
Jako lijepa vijest da se vodi briga o potrebama ove djecice i stvaraju sto bolji uvjeti za njihovo odrastanje.Hvala Opcini!
Pa to je nesto divno i treba svo vrijeme ovog svijeta posvetiti djecici i samo za njih raditi.
Da srecom sve institucije imaju sluha za ovu djecicu,za njihove potrebe i da teze ka tome da im svaki dan bude zabavan i sretan,bolje bismo mjesto za zivot bili.Opcina Centar evo cini sve sto je u njenoj moci da svim svojim stanovnicima donese radost i osmjeh na lice.Sve pohvale i svaka cast na ovakvim vijestima i rezultatima
Malisani su sigurno jako obradovani i sada imaju i vanjski kutak posvecen samo njima.Kutak koji je siguran.Kutak koji cini sretno odrastanje.Cestitke Opcini Centar i Centru za sport i rekreaciju koji je znao prepoznati vaznost i vrijednost jednog ovakvog projekte
Opcina Centar s punim pravom moze da se pohvali mjestom dobrog zivljenja,mjestom briznog komsije i mjestom obogacenim sadrzajima za bolju svakodnevnicu.Veliki vam je sevap sto ste djeci iz djecijeg Doma Bjelave ucinili njihovo djetinjstvo sretnijim i veselijim.
Sigurno da ih ne postoji sretnijih od ove djecice koja borave u djecijem Domu na Bjelavama.Nekome sitnica,nekome ne znaci nista-ovim malisanima sigurno da znaci mnogo i sve
Lijepo i moderno igraliste koje su zasluzili ovi malisani. Hvala nadleznim u Opcini Centar sto misle na njih.
Lijepo je vidjeti osmijeh na njihovim licima, zelim im da uzivaju svakodnevno na igralistu i neka znaju da nisu sami i zaboravljeni.
Ciciban igraliste bas za malu raju! Extra