Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''...počinili krivično djelo ratni zločin protiv civilnog stanovništva.'' UBISTVA, SILOVANJA, RANJAVANJA...? Šta je sve SKRIVENO pod kvalifikacijom ZLOČINA protiv CIVILNOG stanovništva? RATNI ZLOČIN protiv CIVILNOG stanovništva = GENOCID. Logično.
JEDAN MANJE NA SLOBODI
Pa nemojte onda zločinaćka djela nazivati zločinom. Suviše blage kazne dajete za tako teška zločinačka djela. Nađite za njih i njihova krvava djela neki blaži izraz. Neka bude u skladu sa kaznom. Žalosno je za zločin dobiti ovako blage kazne.
Znaci, gamad ce za 3 mjeseca biti na slobodi! Na zapadu ubijes macku i dobijes dvije godine zatvora. Poserem se na nase pravosudje!
*2 godine i 3 mjeseca
Evo ovo je dokaz da se isplati cetnike klati . Ubijes sto cetnika i sedam Godina . trebali su mu i mdalju za hrabrost dati i jos mu se duboko izvinuti