Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mozete se posrati na sve diplome. Kad Sarajevski fakulteti priznaju diplome sa privatnih fakulteta a anatomija se moze kupiti za sesetak hiljada na drzavnom, sve se bojim da ce ovi znati predstaviti se na francuskom po zavrsetku. Eto mogu se kurciti teti na birou da znaju jos jedan jezik...iako da se nadju u Francuskoj prije bi se usrali nego skontali gdje je wc.
@iamwho I ja sam magistar nauka sa prosjekom 9,9 pa sjedim kod kuce. Nadam se da si bogata ili lijepa i da upecas kakvog bogatog stranca, jer inace mozes straznjicu brisati tom diplomom.