Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo djeco
narod koji ima takvu omladinu ,,, :-)))
Sav ovaj idiotizam su napravili nacionalistički lingvisti 90-ih godina. Od jednog jezika danas imamo 4 (srpski, hrvatski, bosanski i crnogorski). Sve je to jedan jezik i umjesto kovanice srpsko-hrvatski trebao se zvati jugoslovenski, ali hajd eto... danas imamo ovo što imamo. Btw. na Harvardu su ova četiri jezika strpana na jednu katedru (kao jedan jezik). Toliko. ;)
..taće harvard. mi zna mo. naj bolje.
@LOJAVAC Ne razmijem šta si napisao... treba mi prevodilac. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Lupa odlican komentar . Uspio je strani zavojevac i domaci izdajnik ...Kako su to tri jezika a razumijemo se... Nema nista od te setnje doslovce nista. Ovdje je odavno izgubljen osnovni smisao postojanja... Ovo vodi do ponistenja istorije, do zivljenja u nihiilističkom okviru u kojem je ljudsko bice liseno ideje buducnosti.Kakva strahovita regresija! "O, blažena gluposti!"
Treba uhljebiti politicki podobne tj. direktor sekretar itd. A djeca i bosanski jezik su tu namanje bitni. Procitajte malo izmedju redova.
Djeco ne dajte da vas dijele.
bravo za roditelje ,bravo i za dijecu sve krece od kuce i kucnog praga elementarni odgoj
ŠA BRAVO , SAMO BOSANSKI JEZIK DOLAZI U OBZIR , SAD SMO VEĆINA BOLI NAS ĆUNA ZA MANJINE !!!
@HerrcegBosnaPonosna ČEGA SINE ČEGA ??? 50,11% ŠIPU GA LOMA
@HerrcegBosnaPonosna sine i rusija je najveća po površini al Amerikancima ne smiju zinut , a o Kinezima necu ni da govorim .
stokholmski sindrom
citam komnetare i gledam kolko su ljudi glupi da i ne citaju samo opice sa glupostima.. prvo bunese da ne ovaraju bosnjacku skolu (balije i mudzahedini na aparatima ) drugo u jajcu se izucavaju oba jezika ... al opet iskreno bolje skolu otvorit neg dzamiju kojih ima vise neg vjernika
i omladina je zatrovana...
Ma bolan slobodno mu dajte ime Ustaski plan i program,sa Ustaskim jezikom,sta se stidite ebo ga ti.Niko vam nista nemoze imate Njemacku na svojoj strani,a i papi Francisku ste omiljeni kucici.
Zivjela Bosna i Hercegovina zemlja dobrih Bosanaca i Hercegovaca,crknite Ustase i cetalji.
Vala nece biti u Bosni ni Hrvatskog ni Srpskog jezika ima da bude samo jedan jezik Bosanski,jedan predsjednik i jedna nacija Bosanci i Hercegovci.Kome se nesvidja neka ide netreba nam ovdje ovo je Bosna i Hercegovina,priznajemo samo jednu naciju i manjine.Eto kad Srbija i Hrvatska bude imala 3 konstitutivna naroda onda cemo i mi dozvoliti.Bosanci i hercegovci se moraju otarasiti uticaja ovih susjednih azdaja.
brate nema bosanaca i hercegovaca SAMO BOŠNJACI , a boli nas ćuna oni su već manjina mogu nam se sageti , MMF nije odobrio kredit srbi krepaju od gladi i to je to :P
Da uvedu svi balkanski jezik
Najjaci komentar :)
I tu bi doslo do podjela. Da li je kuca, dom ili hiza.Kahva, kafa ili kava. Hljeb, kruh ili somun. Da li je burek burek sa mesom ili je pita sa sirom sirnica. Da li je tanjir, tanjur ili sahan i td i td :))
Nova posada na orbitalnoj stanici ide u svemirsku šetnju, a srednjoškolci u Jajcu u protestnu......
srbi hoce drzavu, hrvati entitet, svi svoje skole, a bosnjaci bratstvo i jedinstvo.
Niko vas ne pita sta zelite, morate se dijeliti