Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba stipendirati zanate nego transformisati gimnazije u skole za tehnicko obrazovanje. Ako ne mogu da nadju posao u fakultetskoj struci, u dzepu ce uvijek imati i zanatsku diplomu, medjutim mladi ne vole da rade to jer nece da prljaju ruke, a i roditelji nece da im djeca idu na zanat jer se to smatra ponizavajucim poslom
ma kakvi zanati? Samo pravo, ekonomija, pedagogija...
IT...
idioti, vazda zamijena teza i vazda pogrešan tajming, nemojte stipendirati zanate i tako školovati ljude za bježaniju, no samo obezbjedite radna mjesta.
Stipendiraju odlazak na biro