Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
racunari su ukljuceni i ucenici rade u programu koji se zove Electronic Workbench....ali zbog pozicije iz koje je slikano se ne vidi jer su ovo LCD monitori :))))
Amra Trivun najbolja zena u skoli
vidi sline na trećoj fotki, kako vreba iz prikrajka xD nosli kralj s.e.t.š
ma ljudovi s.e.t.s najjaca skola stare mi tvoje :)
@pajdo slazem se sa izborom profesora ali bih jos dodala i prof Truju(praksa)... da,da ...sa hodnika...ako si bio jedan od mnogih mangupcica iz te generacije... doduse neke sam bas poznavla... ugodan dan...
i jos, sto je specificna skola ta jeste sto se ocjene dijele onako... Budes nemiran na casu, dobijes keca, onda citav dan postoji mogucnost da ce drugi profesor prozvati te da te pita i dati keca (jer si bio nemarn na drugom cas -TJ. DOGOVORILI SE NASTAVNICI TAKO!) Znaci nastavnici se dogovaraju izmedju sebe, i ako kojeg treba ucenika spustiti na zamlju, onda samo preko ocjena (iz raznih predmeta..)... Tako da ni vladanje se svodi na ocjenu, a ne na ocjenu od vladanja... Onda, ako si recimo slab prvu godinu bio, nema sanse da ce ti iko dati vecu ocjenu IKAD... naravno, osim ako si non stop strebao pa ispravis sve ocjene iz svih predmeta postepeno.. TO nigdje nema samo u ovoj skoli! Znaci drugim rijecima svi se podhebavaju, valjda kako je prije rata bio kapitalizam pa sad po istim principima postupaju..
koliko se sjecam imali smo racunare (nove) na praxi, pa ih niko nije koristio za ucenje (2 casa zaredom), naravno osim ako ti imsir predaje. Pa nekad ne znamo sta da ucimo (kao nema novih lekcija) pa onda 4 casa zaredom samo igrica igrali na pc-u.. A jos i nastavnik navije muziku itd. Sto se tice obrazovanja, ovi sto odlicnim i vrlodobrim prolaze, niko nije dobar na faxu, cast izuzecima (4 ucenika od svih ucenika..) Ja ne znam kako moze neko tvrditi da mu je skola dobra kad i sam kaze da pola razreda pada...
nije istina u kp domu ima najvise kriminalaca
Vraga bi pravili kabinete da od ove škole nepotrebne i prazne prostore koji su nekad bili džački dom ne iznajmljuju računarske firme Disti i Imtec.. Direktoru svaka čast što ih je svojim vezama doveo, ali škola pravi ove kabinete zahvaljujući njihovoj kiriji..
Ustanova koja okuplja klosare, kriminalce i delikvente. Vecina ucenika se ne zna ni potpisati, nose nozeve i boksere, psuju, i uvijek su spremi potuci se. U ovoj skoli delikventi i kriminal su prisutniji nego u zatvoru. Narodnjaci se ore hodnicima. Ako u srednjoj zelite apsolutno nista raditi i nista nauciti, upisite ovu skolu. Izbrijte glavu i nosite noz.
najaci profa dzigal i taip uvijek pjan dolazio u skolu
Dzeko je zavrsio Zeljeznicki skolski centar,poznatiji kao ŽIŠ :) http://www.zsc.edu.ba/edin_dzeko.html
Safet je jos u skoli :D kao i Slobodanka :D
ebo skolu gdje nema vrcka, a đigi kralj, fahro legenda sa svojim 1+ i 1/2, steta sto nema šeherca da vam pokaze kako se matematika radi, jedan od rijetkih koji je znao matematiku objasniti.... pozz za generaciju 2001-2005
vrle je otisao a dosta se mladih profesorra zaposlilo a pogotovo profesorica :P,,,, ostao je delhi i on se radi vise od c# negdje malo jace od jednog polugodista,, a c# nekih 2 mjeseca max samo malo da nas uvedu,,,, sto se tice konkretno mog smjera i mog razreda vise od pola nas je odlicno a ostalo je palo.....a najvise obaraju DRM- IMSIR :S i matematiku- Velida Nurkic...mislim da je otprilike dosla prije 3-4 godine mozda znas ko je to i tako je to.....sve u svemu ja sam odlican i meni je bilo super :D
e pa onda tacno prije 3 godine sam zavrsio tu srednju. Ne vjerujem da se moglo ista izmjeniti. Jest safet otisao, a jel vrcko? Ima jos tu dosta bisera sto zaglupljuju raju. Ne znam kad se to uveo C#, ali gdjeajuci sa delphi-a prelaz na c# je totalna fula. Nego ti meni reci, kakvi su ostali ti ucenici sto su na tvom smjeru, jel ih ima bar 50% sto uce..
Ja sam ucenik treceg razreda :D najludja mi je profesorica Milka mada je tu negdje Zlata Gafic (engleski) XD Milku prenosi pucaju, nezz sta prica a svak joj je dr kriv osim nje :P Dželo najjaci prof ! Pravi jaran :) pozz profesore ;)