Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bila pobjeda protiv Muslimanskog unitarizma u BiH. Svaka cast djeco.
Hvala Bogu pa u ovoj zemlji ima jos pametne omladine nezadojene mrznjom!
Pa fašističko-zločinački hdz hoće podjele.........
Pametna djeca, steta sto im je buducnost u Njemackoj
Tako i treba .bravo pruziti ruku i ako su manjina i ako ce za koju godinu po svemu sudeci SAMO SPOMINJATI DA SU NEKAD DAVNO TU ZIVILI BOSANSKI HRVATI . I niko ama bas niko to ne moze zaustavit preseljenje u Evropu nasih Komsija Bosanskih Hrvata
A zle bosnjacke vlasti zeljele da bosnjacka djeca uce bosanski jezik, bosansku historiju, da na diplomi bude drzavni grb. Sreca da su se djeca tome suprostavila
Borili se protiv podjela, a nose zastave Srbije, Hrvatske u Bosni i Hercegovini? Ako je protiv podjela onda valjda treba da nose jednu zastavu, a kad budu oni nosili u Hrvatskoj i Srbiji zastave BiH onda cu reci da se stvarno bore za "jedinstvo"
Djeca su svjesna da te zastave predstavljaju 50% naroda u BiH pa zašto onda ignorisati tu činjenicu. Djeca su pragmatična i riješili su problem btw.
opet urota protiv Bošnjaka, zato će dobit sve nagrade...
Sasvim normalna stvar ..veliki pozz za Jajce