Komentari (380)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je ovo divno i bajno...al narode jel vidit da pljackaju...na sve strane dizu cijene goriva rad nakve naknade za autoput kojeg nemamo 60 km uvode speditere da nas kolju kad nesto narucimo na internetu dizu cijene pojasa i ostalih stvari,ne sto zale nekoga ako nastrada a nije se vezao...nego da sebi plate dignu na 8000 12000 15000 km narod treba na ulice da se ovo sve ponisti
Nema sanse , narod je cudan sve mu radi ``samo nek ne puca ``
nije moj burazeru, nego pokušavaju da sklope kraj sa krajem. Sve je otišlo u p.m. ili Njemačku
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Poznavajuci nasu `divnu policiju` nece stradati onaj sto divlja po sestama nego normalni ljudi koji i onako napola ludi od briga slucajno zaborave se vezati ili upaliti svjetla.
Ma dzaba da povecaju kazne sa 100 na 10000 kad narod nema para.
CVAJA ĆE DA RADI VJEČNO!
CVAJAA ĆE DA RADI VJEČNO!
Svi se zale da treba protestovati a svi kuci sjede izadjite na ulicu ako vam je do protesta
A šta če onaj na vozilu koji ima automacka odnosno dnevna svijetla važel za njega dnevna svijetla sad po novom zakonu
Jedva ga cekamo.I jesu se osilili za svakakvim masinama.Sve gala vozaci.
Što sad drumski policajci trljaju ruke. Vozača ne može više spasiti 20KM u prometnu. Tarife "u džep" će skočiti na 50+ KM. Država se neće obogatiti od ovakvih kazni, samo će drumnjaci biti u plusu
moram reci da si u pravu. nadam se da nece biti tako i da ce raditi neke interne kontrole.
Ne shvatam zakon da djeca moraju sjediti nazad iako se prate ostale sigurnosne procedure tipa pojas , sjedalica ili stolica.To je neki debil prije 50 godina donio zakon u bivsoj Jugoslaviji a ovi ga debili samo naslijedili.Ostalo podrzavam.
Taj zakon je donesen prije 50 godina kad je djeci trebalo duze da is krila prolete kroz sofersajbnu sjedeci na zadnjem umjesto na prednjem sjedistu.Totalno debilan zakon za 2017 godinu.
Slazem se sa svim, jedino imam primjedbu za nove vozace koji nece moci voziti auto od 12 do 4 ujutro. Sta ako osoba radi do 12, dakle nece se moci vratiti kuci, nego ce neko morati biti sa tom osobom. I sta ako osoba ima 40 ili 50 godina, a ne 18?
Mozda ce biti nekih izuzetaka za to što si naveo gore, tipa potvrde ili dokumenta koje mozeš predociti kada te zaustave. Treba se raspitati malo!! Meni je malo nelogicno takodje...
Ali zašto mora biciklista imati zavezanu kacigu kad je zakonom oslobođen da je nosi uopšte.
Ne ide brate nikako. Kazne bi trebale odražavati makar približno prosječna primanja... tko će dat 500eur za 30 prekoračenja?? Uvedite bodove, brže i lakše oduzimanje dozvole... nemoj mene silovat za takvim kaznama jer ne možete obuzdati idiote što gaze ljude po gradu..
Konacno. Vozac sam, ali treba stoci samo po dzepu udariti. Ne moze drugacije, nazalost.
Ma nije ništa za zaliti, tako je u svim modernim društvima. Danas bi mnogi radije u zatvoru sjedili nego platili kaznu, ali ne ide....
mozel kakav zakon da se ogranice mjesecna primanja max 2000 KM dok se kredit MMF-u ne vrati? Mamu vam politicku prokletu!
Znaci jedan zidar sa kursom policajca ce da odredi hoceli naplatiti 100 ili 300 maraka za pojas. Sada ce samo imati vise neplacenih kazni.
ETNOCID NAD BOSNJACIMA obavezno pogledajte: ► Palestinizacija Bošnjaka! Arapi i Turci koloniziraju BiH http://adf.ly/1ivbyz ► Halal prostitucija pokriveni Bosnjakinja i Arapskih 'turista' u BiH http://adf.ly/1ivc8H