Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josipe Pejakoviću pokatao si šta znači biti patriota, boriti se za najugroženije. Svaka ti čast!
ovi povratnici i borci , politicari druga prica, me najvise nerviraju, zive od milostinje drugih, sto ne zarade kao drugi ljudi, nevjerovatno , zaista, vrate se i hoce da im drzava obezbijedi zivot, a drzava jedva placa radnike, a sto je najgore preko medija se prepucavaju
Pozdravljam Josipa Pejakovica koji je prvi snimio reportazu o njoj na BHT1 Najbolji si
Tragedija...a ko je ovome kriv?Politicari,jer da su imalo svjesni da ima hiljade i hiljade ovakvih slucajeva isli bi nesposobnjakovici svojem narodu na pomoc! Svaka cast svima koji su pomogli ovu jadnu al hrabru zenu! BiH4EVER!