Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zijo izdržao si i gore.....
Zijo legendo,pravo Ministru u kabinet i tu sjedi dok te neobezbjede do kraja zivota,,sebi su i unuke obezbjedili,mogu i tebi,,sretno junacino..
@loptaokrugla On se nema na koga osloniti....svi mi imamo roditelje, bracu, sestre, tetke itd....a na koga će se on osloniti kad je najteže? Vjerujem da ima još dobrih ljudi koji će mu dati posao jer od naših vlastodržaca nema niko hajra osim obećanja...u tome su jedino dobri!
Kod Tita bi Zijo imao stalni posao u fabrici od 300 KM do penzije. U svom radnom vijeku bi napravio od plate privatnu kuću i oženio se. Imamo bi petero sretne djece i bio sretan čovjek.
@BiHer Mlad nesretan čovjek bez žene i djece u praznom stanu, moli boga da ga uzme.
@BiHer vjerski traumatski stresni poremećaj-VTSP
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Simini Četnici,reče! Ima li kakvih informacija,gdje je Čika Simo i njegovi koljači?Jeli SIPA upoznata sa ovim slučajem?
ne vjerujem da su ga srpski vojnici odveli u bolnicu. jednostavno ne vjerujem jer su to gamad. svi isti cetnici
Mene i moju porodicu su spasili srbi da nas četnici ne ubiju. Dva brata i to ne jednom nego dva puta.
Novaliću Fadile gdje ti je Moral Postavi Ovog Momka na Mjesto gdje si bio Kćerku uvalijo u Državnu ustanovu niko ti za njega neće Prigovorit
KAd bi sad poreaska inspekcija upala u Zijin bivši hotel ispsotavilo se da on nije nikad ni radio, niko prijavljen nikakvih prihoda nit plaćenih poreza, hotel duh, da nije Zijo radio u Međugorju ili je i Sarajevo prokljuvilo neke fazone !
Imao posao , e sad još hoće i platu ! Inače Ziju cijenim ali baš smo mi razmažena nacija otkako smo izašli iz rigidnog komunizma. Dakle, danas je posao ono ko radna akcija, nešto se radi, upoznaješ zanimljive ljude, ko kuhar klepiš svakom po malo iz tanjira, u hotelu te plaćaju sobom, SAMO NE IŠĆI PARE , i sve radi ! A ja se slomih kontajuć kako svi rade A NIKO NE UPLAĆUJE FADILU U PENZIONO !! Niu samo Hrvati .... snalažljivi !
trebo si izdat stan, a nastavit živjeti u hotelu dok se ne nadje nešto bolje ..
svaka cast jarane ......sve sto si prezivio ...junak si... samo naprijed..
najveca izgleda greska covjekova sto je prezivio a poslje sto je dosao u BiH kako ce ista stici dobiti od ovih nasih lesinara politicki.. onaj bi koru iz usta uzeo da sebi klepi..
Po ovome bi ispalo da su ga u hotelu drzali u nekom vidu ropstva.
@sinuhe pa nije placao vodu struju komunalije, hranio se vjerovatno u restoranu njihovom i dobijao neki minimalac.
@blefer u blizini Znam da on nije na to tako gledao i da se u BiH ne gleda na taj nacin. Malo sam se zaletio pa ravnam po zapadnim standardima.
nedo bog nikome, dati mu posao u drzavnoj firmi podhitno..
Ja imam kredit za stan 100000km, radim kao rob, prezivio granate i metke i placam ratu i rezije! Ovaj dobio stan i dao otkaz?
Imam i ja isto tako pa se ne hvalim :D :D
jel ti poginuo neko od familije pred ocima ? Nemas ni pojma kakav je to osjecaj prijatelju, kada nemas nekog najmilijeg a pogotovo da ti tako nestane pred ocima u tim godinama ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
eeeeeeeeee vela havle zahvaljuje im se a plata kasni, daje otkaz
Hocemo se utaliti pa da mu pored dzabnog stana isplacujemo i platu na guzove?
Tuga brate....momak samo posao treba da moze zaraditj za zivot......al kako na red doci od uhljeba