Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se u Srebrenicu pa glasa za svog Camila...sjediti i hladiti koku u Sarajevu na racun drzave i kantona uz to pucati pricu o ugrozenosti ne pusi masa..Mladen je pobijedio glasovima Srebrenicana i nije uredu da nacelnika jedne opcine biraju ljudi koji ne zive u toj opcini, no bitno je biti Bosnjak ;)
Srebreničke majke Vi i dalje veličajte i javno podržavajte profitera i presuđenog kriminalca Nasera i Bošnjačke političke klemptomane sa Sarajevskog mindera dok se oni ne nakupe para i blaga na tuđoj muci i nesreći, tada im više nećete ni trebati.
A Ramiz Salkić ne izlazi iz restorana Zlatnik u Tuzli, kako će pobijediti
@odliv mozaka Ramiz je karikatura na političkoj sceni u BiH u svakom smislu, evo jutros slušam u tramvaju neke starije žene mu nadimak dale " PELIKAN ".
A sad adio Camile
Nisu Bošnjački NEGO SDA se prihvatila Srebrenice a nije je ni dobila, i onda se hvatala viječničkih mandata mjesto mjesto načelnika. Ukratko Alije je prodao jednom a preduzetni sin kapitalizirao i ostatke genocida !! STRAVA I UŽAS ! Bošnjaci nisu zaslužili da im se dese Izetbegovići !!
Miseva se ni 92. nismo bojali, a nije bilo ni 20 pusaka u sarajevu pa vas rastjerasmo, mozes mislit koliko vas se tek sada bojimo... Dejton vas je spasio misu da ga ne bi protjerali bi smo vas preko drine
Jeben si ti,al' u zovegu.
Zar nisu mogli stratezi SDA, pored tolikih dobijenih donacija za Srebrenicu, pa iako je pripala RS-u, da smisle i preduzmu sve mjere, pa i radi optužbi da je, dogovorno zamijenjena za Vogošču i ulože u ekonomski razvoj u mjeri da se izgradi neka industrija i ojača ekonomija, kojom bi se stvorila slobodna radna mjesta i ne bi narod bježao po svijetu. Oni su bili limitirani, na izgradnju koje đamije i na tome su završili.
Jadne ove zene srebrenice, a dobro se one bore za Srebrenicu: https://www.youtube.com/watch?v=u1UQkKlIBlw
E, pa drage hanume, kako ste izlobirale mnoge, mnoge stvari, sada fino pravac kod Ćamila i napravite plan šta dalje. Sve ste dobro uhljebljene, a on će sa djecom i ženom na ulicu, zahvaljujući Izetbegoviću, Radončiću, pa i vama donekle. Da ste raspoložene, toj dvojici nebi ste trebale dozvoliti da priđu Srebrenici ni na stotinu kilometara!
Ogorčeni ste što Ćamil nije načelnik??? A jeste li ogorčeni prije ili poslije odlaska u pekaru i mesnicu? A jeste li ogorčeni što nemate pekaru i mesnicu?
Ogorčeni jer ste uhvačeni sa rukama u lopovluku. 1003 glasa za sada. Na tri hiljade glasova, 1000 ukradeno??? Nije samo to - biće još toga!
@alejalipa92 Ja nemam veze sa lopovlukom. Otvaraj pekaru!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@dervoffinci Mrš u svinjac i karaj sestre prasice i valjaj se u izmetu jer tad si svoj na svom.
@djebazapelo Svi ste vi srbi "čista" obraza u Hagu i odgovarate za zločine klanja,paljenja granatiranja,protjerivanja,silovanja. Ali sve je to vama" podvaljeno " i vi više volite svoje lazi kako kaže vas otac Dobrica Ćosić o lažima srpstva.
Eto vidis!!! Rat je rat,..i nema ga "cistog" Vi 'merhametlije" kanda niste ni klali ni palili ni granatirali ni protjerivali ni silovali,..onih 35000 Srba u ukupnom 95,000 poginulih za 4 godine rata je izvrsilo samoubistvo??? Ali najgore PRVO sta ste VI ubili u tom ratu je Istina I tog pisca Cosica konstantno citirate iz romana DEOBE,..izvrnuli ste dio iz ROMANA:):,..jos ga cak nazivate ocem srpske nacije,..koliko glup mozes biti i jednog Cosica tu trpati pored broja SRPSKIH DINASTIJA
ah da.. Yebo vas Hag Pored svih krvavih ratova u ISTORIJI EVROPE, vi i vasi mentori pokusavate SRBE da zigosete kao PRVI GENOCIDNI NAROD U EVROPI,.jer niko nikada prije nije zigosankao GENOCIDAN NAROD,..cak ni Njemci Stoga,..NAPUSITE NAM SE QURCA I VI I HAG I VASI MENTORI
@djebazapelo Tražićeš i ti porodicu sa bagerom pa se sjeti svojih riječi i prokletstva tvoga.
Ja sam cist i cista obraza i pred Bogom i pred narodom! Vase lazi smrde do neba,..a vasa djela cijedjenja sadake iz kostiju vasih mrtvih su prosla i mnogo govore o vama!!! Vi ste dokaz PROPAGANDE i onih 760 miliona dollara 1991-ve od Saudijske Arabije i 40 od Kuvaitai Jemena da se -Srbi u zapadnim medijima proglase (tacno receno) GENOCIDNIM-
stoga,..ne bojim se ja tog tvog "prokletstva" i ne brinem se jer je ISTINA I BOG U KONTROLI!!! Na lazi niti je ko zivio niti je ko prosperirao. NEMA GROBLJA PO BALKANU na kojem lezi manje od 10,000 pobijenih Srba od istih onih cije ste vazda uniforme oblacili, pa nas ne vidis da cijedimo politicku i novcanu korist iz kostiju mrtvih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svi oni kad dodju na vlast ne prave vise razliku izmedju Bosnjaka, Srba i sl. Tad su im svi isti materijal sa sisanje. Nacionalizam se samo koristi pred izbore, kako bi se doslo do glasova i namijenjen je iskljucivo sirokim masama kao sredstvo za dolazak do glasova.
MOREL MENI KO OBJASNIT STA ZNACI NEZAVIDAN POLOZAJ..JEL TO KAD TI NEKO NE ZAVIDI ILI ZAVIDI NA NECEMU?FALA
dobro je 1991 jedan strani politicar reko niko odvas u ovom ratu nece nesto pobjediti cak ni slovenci to nisu
sad ste se sjetili..:):) Nikad u svojoj istoriji balija nije bolje zivio nego kad mu je glavni grad bio Srpski i Beograd
pa upravu si neki tek skontali, samo su se glupi borili za ideale nacionalista da su takvi svi bogdo izginuli da narod moze da peodise malo!!!!
@dervoffinci Srebrenica nije srpska sramota jer se srbi i danas ponose što su se osvetili "dahijama" za 500 god. Turske vlasti i svaki grad bi završio kao Srebrenica da su krivoslavne horde mogle osvojiti i druge Bosanske gradove. Ovi " srbijanci" koji su došli na glasanje su klali i palili muslimane u Potočarima a sada sa ponosom biraju načelnika. Evropa to podrzava kao i genocid 1995 a mogla je spriječiti da je htjela.
Ajde ba ne slinavi, bice im 1000 puta bolje pod Srbima Ne sekirajte se, cuvacemo vam onih 3000 grobova a vi se potrudite da nekako brze navucete do kvote 8000 kad pomru i oni Srebrenicani u Americi, Sveckoj, Njemackoj i tako dalje
@djebazapelo Licno znam da su skoro iz istocne bosne dovukli dva lesa koje su sahranili u Srebrenici, na taj nacin ce dostici, a kakvi su i preci cifru koju su namontirali.
Smarate sa Srebrenicom.