Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj kakav degen, kakve nebuloze valja...
Nedžad dokazani nasilnik u porodici je novi tuzlanski Muriz za političke potrebe. Pokojna Amra bi bila tužna zbog njegovog eksploatisanja tragedije.
Iskorištava smrt vlastite sestre u političke svrhe, pa i praveći neka umno-poremećena poređenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovaj gospodin ima dvije presude za nasilje u prodici, gospodin je clan nase stranke. Cilj je srusiti Sda na TK kako je to uradjeno putem slucaja Memić u Sarajevu
Nijesda pala zbog Memica. Nego zbog bahatosti i lopovluka.
Kakve nebuloze izjavljuje. Mene bi bilo stid poznavati tog hohstaplera,a ne da me predvodi. Stidite se !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bas ljudi nepoštuju ni zrtve ni porodice ...Zato nam se svasta i desava
Stvarno je glup...
Muriz Memić 2.0, porodični obrt i trgovina kostima, postajemo poznati po ovim degenima.
Haha a sda odmah koristi situaciju kao da je ovo napad na njih.
Sad ce on u kantonalnu skupstinu
nepotizam i Populizam
Tip koji se bori protiv femicida a ima policijski zadokumentovano da je mlatio dvije žene iz propalih brakova. Inače su porodica koja je nafaku sticala na alkoholu (svi upropastili brakove), i sad im kriv isključivo policijski pištolj i ministar s medresom- a oni nisu nimalo krivi što su ga redovno opijali alkoholom u svom objektu. To je ta Tuzla iz koje alkohol, krmetina i vlahaluk neće ispariti ni za 1000 g.
A šta je čovjek pogriješio? Jel li neko spriječio vlast, silu, nekoga sa oržujem da ubije nekog nezaštićenog, nemoćnog, nenanouržanog? Nije! Država nema sistem zaštite za građane! Bruka i sramota šta rade nasilnici i država im ne može ništa! Najbolje naoružati se i sam sebe zašititi i pravdu u svoje ruke uzimati po potrebi!
Nešto sad razmišljam, Muriz je svako malo dok je bila SDA na vlasti radio proteste i tražio ostavke i slično, kad je trojka dosla na vlast ono sve je OK, neka tužilaštvo i sud rade svoje... a isto tako njegova kćerka je u kantonu Sarajevo samo zato sto je sestra rahmedil Dzenana. Wtf P.S Protiv sam SDA, glasao sam za promjene, al ovdje nesto smrdi.
na acemu Trojka pokusava da skupi Glasove !
Novi Memic pokusava preko Ubistva da se dokopa Fotelje i da se Okoristi
NOVI MEMIC ! COVJEK FIZICKI ZLOSTAVLJAO DVIJE BIVSE ZENE ,KCERKU I ON DA PRICA NEKOME NESTA
Debil teski
Pa boze nije politicar - ubijena mu je sestra! Zamislite da je vama neko najblizi ubijen, da li biste imali kapaciteta za politicku korektnost?!
frajer je degen,inače soson je osudjivan za nasilje u porodici