Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ dk: srpska fufo!
hahah 15.01.2009. u 20:30 ,,Sta se prepirete sa njima, Dusanka, dk, sve nepismeno...Neznam koje ste skole posjecivali...Vidi se da vas obrazuje ravnogorski pokret a ne priznate skolske ustanove.(...)\'\' ****** mislis na ove - priznate - skolske ustanove @hahah : Prostitucija na Pravnom fakultetu u Sarajevu > Brazda - BiH web portal http://www.brazda.ba/Arhiva/tabid/81/articleType/ArticleView/articleId /10281/Prostitucija-na-Pravnom-fakultetu-u-Sarajevu.aspx ****** ili na ove - priznate - visokoskolske ustanove @hahah : Korupcija i prostitucija na univerzitetima http://www.bihinfo.com/pocetna/skandali/4418-korupcija-i-prostitucija-na-univerzitetima.html ****** ili ove - priznate - skolske ustanove : Studentice Pravnog fakulteta u Tuzli preko kreveta punile indekse ... ****** ili na ove: Kovačević: \"Profesor Lučić voli prostitutke, Omanović kokain, a Golic studentice... ahttp://www.24sata.info/18907 ...
ja te ljubazno molim da procitas ponovo ali malo pazljivije ja sam govorila o majkama opcenito ili uopsteno \"bijelim, crnim, zutim\", razlicitih religija majka je \"univerzalno zanimanje\" po mom skromnom misljenju i kao takvo ono ne bi trebalo da djeli djecu na ovu, onu, nasu, njihovu i sl jel to odgoj koji zelis da pruzis svom djetetu ili ti mozda mislis drugacije? onda postoji li neka ideja, ideologija, zamisao itd za koju bi ti poklonila zivot svog djeteta i zbog toga se osjecala vise srpkinja, muslimanka, kineskinja, amerikanka.......sta kod hoces eto to pitam ako ovo nisu suvise licna pitanja pozdrav
mami svojoj dugujes pravdu i sjecanje zbog takvi kao ti i nastala je srebrenica agresor lajcacki
Gazija 15.01.2009. u 20:55 ****** Tebi su krivi ,,SANU\'\' a NAMA - normalnim ljudima u ex Yu i SANU ali jos te vise ,,BANU\'\' - koja od 1993.g. ni da bekne da ne postoji niti jedno jedino ime sa prezimenom - Bosnjak - jer iskorumpirani istoricari, etnolozi, politolozi, etc., podmuklo podupiru profasisticku tezu da su svi Srbi i Hrvati nastali od Bosnjaka.
Jel ti to meni hoces reci kako su samo ove iz srebrenice majke, a ostale su macehe??? O cemu ti to? Molim, izjasni se malo jasnije i konkretnije, ne razumijem te nista...
izgleda da smo vam usuli premalo demokracije u Bosnu putem Srba Hrvata i Mudzahedina ,,razmisljamo o jos jednoj ispruci OBIMNIJOJ
15.01.2009. u 18:58 ****** Sirom svijeta postoje svjedoci istorije i njihovi potomci koji ce progovoriti kad snom ,,zrtvenika\'\' zaspu glavni akteri nase bh tragedije. EU je priznala genocid u Srebrenici - ali - kao sto rekoh - potomci zrtvava u Sarajevu i ostalim gradovima sirom bh - progovorit ce koliko su nas nasi Bosnjaci 93. Gazili unutar gradova pod opsadom., o cemu pored prekobrojnih argumentiranih materijala - trenutno - najbolje govori reisova ,,pobjeda\'\' - da se genocid desio samo u Srebrenici. Svi su bosnjacki kriminalci nagrađeni - ali o tome ce govoriti generacije i generacije raseljenih ex Yu građana sirom svijeta poslije - onih i ovih patrota - koji su etno klepto megalomanskom teokracijom ubili prvo Jugoslaviju a potom Bosnu i Hercegovinu.
za dk ja te ne zalim i ne preporucujem nikavo ljecenje ( iako je to tvrtko rekao zato sto ti zeli sve najbolje u to sam sigurna ) ja ti zelim da postanes majka ( osim ako to vec nisi, mada u to sumljam grozno bi bilo da su ovo komentari jedne majke ) i zato te pitam mislis li da postoji ikakva ideologija prica iz istorije ( davne ili bliske ) za koju vrijedi zrtvovati zivot svog djeteta jer sta ti znace sve ove price oko razno raznih ratova ako ti kao majka ostanes bez svog djeteta e kad bi sve majke ucile djecu da vole a ne da mrze ne bi mi imali o cemu sad pricati mislis da buduce generacije mogu ispraviti greske svojih djedova i oceva tako sto ce oni poceti novi rat pa ce neko opet brojati mrtve i pricati kako se sada treba ponovo osvetiti za to i tako sve u krug pa tome onda nema kraja i koji je uopste smisao svega toga ?
EU se dobro treba pripaziti sta radi i prica, NIKO NIJE SIGURAN! To sam zapravo htio da kazem, al vidim sto ovim srbima neces sve nacrtati nemogu skontati.
POTVĐIVANJE INDITETA UGENOCIDU .PRIMJENA MATERIJE PRI PROMJENI.AUTO KEFALNI
u gazu pustamo demokraciju a posle i u iran ihhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa go go go IZRAEL
genocid je potvrđivanje INDITETa primjena materije pri promjeni iii liak u lajčaku indifirentan nadržavnom niovu . evropski parlament u rezoluciji genocida .odkud pravo donositi zaključke auto kefalnostiiii .
A prave istu srebrenicu dok mi pricamo u gazi, pa ce slijedece godine u gruziji itd. itd. gluposti. BiH i sve druge drzave ili se pazite ili vas nema. Pa odaberi.
Kako li je onda kad nas ne drzite za prijatelja, ebo te...bas ste nas lijepo drzali...fala vam gdje culi i ne culi, mi bi, ipak, da nas nikako ne drzite, za svaki slucaj, od vaseg drzanja nam prisjede...drzite vi nas dok vas neko prisili i za jajca pritegne, dok pusti, spasavaj se ko moze!!!