Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"On je istakao da će, uprkos ekonomskoj krizi, genocidna tvorevina tzv:\"rs\" nastaviti stambeno zbrinjavati porodice \", \"centara u Srebrenici koštala je oko 1,5 miliona KM. Od toga su oko 1,2 miliona obezbijedili Fond za povratak BiH\" , I sta stim ima genocidna tvoorevina kad je drzava BiH obezbjedila novac, a on se kiti tudjim perjem
@Emir Kusturi... koji si ti imbecil...
traziti da se pod hitno promijeni naziv manjeg entiteta u republika genocidna, a po tom je kao takvu ukinuti kao i federaciju. vratiti republiku bih njenim gradjanima da normalno zive.
@ Bosna Nije se predsjedniku piskilo i kakilo da ga je natjerala ta nuzda rado bi otisao tamo da se pokaki na islamske teroriste :)))
A jel reko da Bosne nema i kad če referendum
Nemojte tako, o vjerama. Kaže se: \"Svoju vjeru voli, a tuđu poštuj!\"
Dao je kljuceve Gavricima, A SVI ZNAJU DA JE POLICAJAC GAVRIC izvodio na eksekuciju Srebrencane da bi nakon pada prodavao kuce srbima sa ozrena i iz drugih mjesta od po 10.000 -15.000km po kuci , pokupio pare pa pobjegao u Srbiju tacnije kod Beograda je kupio kucu i imanje . SRAMOTAAA . Svako treba dobiti pomoc i zbrinuti se ali na svoje odakle su i dosli ,dok u Srebrenici vise od 60%srba nije iz Srebrenice vec iz sela iz hadzica,ozrena ,vogosce i ostalih mjesta, jos jedna SRAMOTAAAA.
krme jedno glavato genocidno o cemu on pria??????
Cestitke Predsjedniku Republiike Srpske za ovaj projekat. Neki imaju izgleda problema s time? Ljubomora sta li je?
@ Bosna 09.12.2011. u 13:42 Nije stigao u Potocare posto je obilazio KAZANE, KRAVICU, VIKTOR BUBANJ i ostale kako vi nazivate HOTELE za mucenje Srba.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik
Jel Genocidni krmak otisaodo Memorionalnog centra u Potocarima da vidi kako mu je napravljena Genocidna tvorevina
kao prvo i drugo i zadnje treba se obezbjediti svima siguran povratak ko je gdje bio prije rata i obnoviti mu imovinu (kuću ili stan). treba to uraditi samo za osobe-ljude koji su državljani bih i koji su prije rata bili na tim prostorima.a izbjeglice iz hrvatske i raseljenima iz federacije to zadovoljstvo ne treba priuštavati.