Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EUREKA ;;;;;;)))))))))))))) Pa de daj ideju daj dovedi donatore..De de d e Trebalo bi vako trebalo bi nako.. De daj konkretan project...
A, zna li podpredsjednik Zulfo sta znaci SLOW FOOD TERRA MADRE, ili AY CARMELA, ili CHILDREN MESS... Dosta vise pomodarstva i stranih bombasticnih naziva. Hvala Italiji i gospodji Roberti na angazovanju, ali bi lokalne vlasti (a tu su i gosp.Zulfo i Radomir) trebalo da se pobrinu da se Srebrenici desava Srebrenica. Da se cijela manifestacija umjesto TEMPUS ARGENTI (vrijeme srebra), nazove SREBRENICKI FESTIVAL LJUBAVI I SUZIVOTA, ili nesto slicno. Da lokalna vlast u manifestaciju ukljuci npr. izbor najljepseg balkona, trke skolske djece (5 krugova oko centra), takmicenje u pecanju skobalja, rostiljadu na Guberu, izbor najcistijeg ugostiteljskog objekta, izbor najomiljenijeg doktora i med.sestre u Domu zdravlja, narodno veselje na trgu ispred Robne kuce itd.itd. Hakija Meholjicu, daj se i ti malo angazuj!
ako gospodja roberta nije znala, za Srebrenicu je otislo toliko pomoci u vidu svega pa i novaca da bi se jedna Banja Luka mogla komplet renovirat. kuda su se pare \"djenule\" neka priupita gospodu lopove iz terooriistichke organizacije SDA
Slažem se da se ovim najviše pomaže Srbima, jer su prethodno pobili MUŠKARCE Bošnjake, a onu sirotinju raselili širom svijeta.
bih je mrtva
DOK BOSNOHERCEGOVCI RIZIKUJU SVOJ ZIVOT PO JAMAMA BIH-E DA ZARADE KOMAD HLJEBA DODIK CE PUMPAT NAFTU BIH-E I PRAVIT VILE PO KIPRU I BAHAMSKIM OSTRVIMA ZAJEDNO SA SPIRICEM!
Smijesno. Sad se mjenjaju svi redom da pomognu. Ali kad je trebalo pomoci u ratu nidje nikog. Svim ovim org treba zabraniti ulazak u grad. Jer najvise ima srba u gradu i s time pomazu njima a oni genocid napravili.
lijepo, lijepo... ne znam koliko je ovim ljudima stalo do pozorista i kulturnih dogadjanja, ali bolje ista nego nista