Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su govna a Holanđani još gori, samo mrtav četnik je dobar četnik.
jebem mater svim četnicima i ovim ostalim govnima što su bili odgovorni za pad srebrenice da mi jih je dobiti u ruke oči bi jim izkopo.
je li ok da se umjetnik sluzi tudjom tragedijom da bi dobio na popularnosti?
??
Ja pišem maturski rad na temu "Genocid nad Bošnjacima(1992-1995),pa usput koristim kao ilustracije ova umjetnička djela. Inače se bavim fotografijom.... Ali ovo je neprevaziđeno...... Tako dobro osmišljeno..... Svaka čast Šejla,Tarik,..... Svaka čast. Hvala vam!
Dragi Bosnjaci dobre volje,zelim vam samo reci da se kao Srbin zgrazam nad onim sto se desilo u Srebrenici.Odgovornima za to je mjestu u Haagu(Karadjic/Mladic).Nazalost mnogi Srbi to nerazumiju i smatraju ih herojima,znajte da nas ima normalnih i da bi smo mi bili spremni da izadjemo u susret Bosnjackom narodu nudeci mu pravdu.Zlocin je zlocin bilo ko da ga pocini.
picka wam materina\
Amare neseri i pusti se tih vjerskih gluposti na ovoj stranici. fataj se drugih stranica koje su za tvoje vjerske prijatelje.
Umno bolesna, seksualno isfrustrirana osoba, koja nema drugog izbora nego da se osveti djevojci koja ga je vjerovatno odbila...
Pa jashta, kad njemu pod guzicom nije vatra bila ! Mater im "nizozemsku" jebem !
Odgovor na Amilin komentar. Postovana Amila, umjetnici komntiraju stvarnost i nase okruzenje na njima svojstven nachin. Tako i ovaj plakat , i njegova forma i poruka govore jako puno, mozda vise nego milioni rijechi izgovorenih od obicnih ljudi. Ljepo j ekritichki se odnositi na umjetnost, ali tebi konstruktivan kritika nije svojstvena. Vech ides onom logikom"Ma nema to veze, bezveze je to, nista ne govori i slicno " Ja bih bio sretan kad bih vidio tvoje stvaralastvo u bilo kojoj formi. Sejli i Tariku, cestitke !
Gdje se moze vidjeti jos fotografija Tarika S. Pozdrav
DA SE NE ZABORAVI, NASE NASIMA,ZAPAMTITE BRACO MUSLIMANI,ZAPAMTITE STA RADITE,UCITE SVOJU DJECU, DA SE NE PONOVI
za babe...svaka cast.
komentar