Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi i ti pricao i "analizirao" sa kauča da nisu oni takvi...jel tako puhalo moje...
Eeeee ovaj lik je nesto poput nas na KLIX-u ... U prevodu seronja i mlati pricu koju svi znamo.Samo moram priznati da on to mnogo bolje upakuje od nas.S tim da mora posto on dobija mediski prostor a ne mi ... Kriticar...Neka izvoli i neka formira svoju stranku i svoju ideju kroz svoju stranku neka prenese sirokoj narodnoj masi .
svi smo mi u 6 deka
Puhalo, koji je to integrativan faktor u Bosni koji bi ujedinio zemlju? U Belgiji i Svajcarskoj je to novac. U Bosni novca nema a nema ni stvaralastva. Primitivizam nije integracijska vrijednost. Kako bi to jedan primitivac ubijedio drugog primitivca da je samo on u pravu? Zar bi Bosna bila takva kakva jeste da ima integrativnu snagu? Nisu strsnci bas toliko naivni i neupuceni. Sve je danas dostupno kao na dlanu. Dovoljno je da procitaju portale.
Poslije drugog rata za koji je ovaj posljednji bio kafanska tuca, integrativan faktor je bila komunisticka revolucija koju su sovjeti promovisali u pobjednika a zapad dozvolio da unisti ideoloske neprijatelje. Znaci silom nametnuta i drzava i vlast. Ne postoji niti jedan primjer kada su tu narodi zivjeli dogovorom svojih elita u normalnim ondosima. Uvijek je bilo na silu. Dejton je prvi dokument uopste. Narodi se mogu slagati sa njim ili ne. Sem zlocina oni ne mogu ponuditi drugo rjesenje.
Cek, ovo onaj lik sto kaze da ISIL-ovci nisu losi ljudi?!?! Ko jos ovog debila shvata za ozbilno? Mater i cacu bi prodao za 2$
otpuhajte ga i s naslovnice klixa. smor od članka.
Sve dok se glasovi budu prodavali za 500g kafe i 20KM nećemo se pomaknuti milimetra naprijed. Nadam se samo da je narod došao pameti poslije ovoliko godina i da nema više glasanja po principu: Dobar je samo nek je "naš"!
Dezurni strucnjak za sve kod Bosnjaka, sveznalica koja supljira za nigdje i nista dok su na terenu stvari upravo onakve kako ih je trasirao dr Radovan Karadzic.
KO JE OVAJ DEBIL PUHALO...........ODJEBI PUHALO
Svakodnevno me sve vise podsjecana stada ovaca koja trce za svojim ovnovima ZVONARIMA a negledajuci u medzu vremenu dali moda ima negdje i ljepse trave vec tamo kud ovnovi idu
Narod ostaje samo za jedno a to su izbori,nazalost
glasacko tijelo je uglavnom : 60% budzetlije i glasaju za stranke koje su ih postavile, 20% kako im pop ili hodza kaze, 10 % tvrdokorni nacionalisti koji jos misle da je rat i to je vec ogromna vecina osigurana i onda imamo na drugoj strani 10 % posto normalnih ljudi a taj postotak se smanjuje svake godine jer oni odlaze iz ove ludnice.
Najjaci lik u drzavi. Podrska 👏 Da su svi kao on i muslimani, pravoslavci i katolici, gdje bi nam kraj bio...