Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi srbi su izumrli, ostali samo četnici..
I jedni i drugi cetnici, doduse ni to nije nista novo. Meni se Dodik vise svidja jer je izgubio osjecaj i spreman je na sve da prezivi pa tako i da zrtvuje RS.
Rezultat protesta 0:0 Stanje na tabeli ostalo isto Narod dosao gladan, cuo price o Erdoanu, Aliji i historiji, otisao opet gladan Govornici otisli na pecenje da osveze grlo Komunalci pocistili za njima ulice Ostalo je samo da se prepricava na kafama...
Ostala je Republika a sve drugo je prolazno.
Duduk kao klovn u svom elementu, jedino su im jos nedostajali bikovi, sator i vo na raznja pa da bude prava korida. Koji primitivizam koja dreka, nekultura, totalni skup krkana a sa njima je najlakse manipulisati.
Nikada ni od vas, "strucnjaka" koje uvijek iskopaju da komentarisu poslije nekih dogadjaja, nismo culi nista novo.
slažem se...pola klix komentatora ima bolju analizu.