Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bi se trebo malo pripaziti previse se demokratski izrazava za sumske prilike
Lukac, patoloski lazov, bio ugrozen, a svi vidjeli sta je bilo. Hvala ti Boze na napretku tehnologije pa sad imamo kamere da makar vidimo sta je bilo, ovi bi nas lazovi ubijedili da je mlijeko crno
ovog Lukaca volio bih u ringu namlatiti, da ne može sebi više nikad doći. Sere silu, mali čovjek, valjda komplekse liječi.
Pa dobro,oni barem debatiraju,a u Sarajevu sve smutljaju iza zatvorenih vrata daleko od ociju Javnosti i svaki zakon samo promasu ne znas nista ko je sta izglasao vise od pola ih niko ni ne zna! Nije ni to Demokracija niti Transparentnost! Naprotiv!
Oni iz PINKA se žale da im GLEDANOST ZADRUGE nikad nije bila MANJA !!! Svi se PREŠALTALI na novu ZADRUGU u PARLAMENT RS !!!
Ponestalo Bošnjaka pa se tuku međusobno!!!
Pa ovaj Lukač šamara u "skupštini", pred kamerama. A treba da povjerujemo da nema ništa sa ubistvom Davida koje se zataškava? Frajer ima zločinački profil...
Lukac je jucer izvrsio politicko samoubistvo.sami gledajte.dodo ce ga bacit nuz rijeku....