Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako, al\' sigurno...
hahahah al ga prekookeanski j-e-b-a-s-e svaka cast braca ameri, a i nasim mangupima skidam kapu :)
HAHAQ RODI CE SE NOVI MLADJO I JOS JOS JOS JOS NOVI MLADJA, ALI OVI CE BITI MNOGO PAMETINIJI,PAMETNIJI HHAHAHAHHA
Doci ce valjda dan kad cemo izvrsiti pravi sistematski genocid, da se razrjesi politicka zavrzlama na Balkanskom poluotoku, jer ovo sto smo eliminirali muslimajmuna od 92-95 je bila samo preventivna obranbena akcija, nikako genocid.
nema serva sluge koji nije ucestvovao u genocidu i koji nebi ponovo ucestvovao,samo da mu se ukaze prilika
pa ima njih najvise u dravi indijani, tamo imaju i od mihajlovica spomenik i sve zlocinacke kampove tu se obucavalo za rat u X yugi.
a koliko jos neotkrivenih zlocinaca zivi u Americi i ostalim zemljama? Iskoristili su zlocin koje su vlastitim rukama pocinili da bi se dokopali zapada kada se san o velikoj Srbiji pretvorio u nocnu moru. Kada se nalaze u bosnjackom drustvu, onda su svi jugonostalgici i okrivljuju politicare za rat, a kada su u homogenoj sredini onda im je najpopularnija ona: Krajisnici, dze cemo na klanje? Ali pravda je spora ali dostizna. Kad se najmanje nadas, kuc kuc Federalci na vratima.
Ova balkanska i islamska fukara i sljam je pretjero sve granice svojim lazima i propagandom nadam se dace uskoro i oni na red i njiovi koljaci koje oni slave i proslavljaju na bajram
I moja komsinica Hajra je ucestvovala u genocidu , ha ha ha ha ah
Mladjo bolan sto pusti zene i djecu, eto tako ti sad i treba pa ti opet budi dobar
http://www.youtube.com/watch?v=1Ssp-YAsVvc
Kako mi se gade vasi komentari. Da ste proveli dana u ratu, ne biste se tako \"kur*ili\" po forumima...
Boljesnjak: Kmeee, heljp Baznija, djenosajd, kmeee, kmeee! Ja: Ko diro?
I ja sam bio u Potocarima \'95, pa na Kosovu \'99 kad smo uhvatili tri gonzalesa na granici, a evo me sad u Americi vec 10 godina, pa sta? Ovo je free country!
To s r b i n e kolji
Koji K***** dolazite u Ameriku??? Amerika vas je bomardovala jel tako? Amerika vas mrzi i ona je unistila Srboslaviju? Zapad mrzi jadan srpski nevini narod? Zapad je pokrenuo Oluju u RH? Vatikan vam je TRN u oku bio i uvijek bice? Ja kad bi neku zemlju mrzio iz dna duse nikada nebi osao da tamo zivim i radim!! NIKADA! To vrlo dobro pokazuje koji ste ve licemjer od naroda, dali bi mame i pakshu-a za koji dolar. Zamsli mnoge Bosance Hrvate da idu zive i rade u Srbiji!!??? Nikada! Uostalom IMATE PRAZNU SREBRENICU SADA, idite tamo i zivite u tim vukojebinama jer bolje i ne zasljuzujete! FUJ GADOVI!!!! Nadam se da se ovo sve rijesi i da mozemo napravit jedan visoki zid kao ovi u Izraelu i da se jednom zauvijek RASKRSTIMO ZA SVA VREMENA SA KUGOM I SUGOM!
t realnost