Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdaja Bosne od strane srbadije u institucijama BiH i ovih iz reda (za)ostalih.
Sad će tek da borci ARBiH vide šta znači ovaj sporazum.Bit će izjednačen broj optužnica prema braniocima Bosne (pripadnicima ARBiH) i napadačima (Vojske Jugoslavije i Vojske tkz. RS)
SUTRA CE TUZILASTVO BIH-e potpisati SPORAZUM o razmjeni dokumenata o RATNIM zlocinima izmedju RBIH-e i agresorske srbije barbara znajuci da je srbija POCINILA 95% svih ratnih zlocina u RBIH-! Dal je tuzilastvo BIH-e ZAHTJEVALO SAGLASNOT od svih koji su ODBRANILI RBIH-u od agresije srbije, ko i gradjana i Parlamenta drzave BIH-e ? U CIJE ime i uz ciju SAGLASNOST sutra 31 - Januara CE Tuzilastvo BIH-e POTPISATI "KAPITULACIJU I IZDAJU RBIH-e" sutra u Briselu, KO CE BITI AUTOR TE KATASTROFE ZA DRZAVU I BRANIOCE RBIH-e, KO ce BITI SUTRA OVLASCEN DA TO URADI ? PA ZAR NIKO OD BORACA ARBIH-e NECE UZDICI GLAS PROTESTA I TUZITI TUZILASTVO BIH-e ZA SKANDALOZNI I OPASNI POTPIS "IZDAJE" KO PRVO ONIH KOJI SU ODBRANILI DRZAVU OD AGRESORA SRBIJE i CITAVE MASINERIJE JNA, ko drugo i same drzave, koja ce SUTRA BITI RAZAPETA NA KRST Brisela, a time i SVI KOJI SU ODBRANILI RBIH-u ! KAKIM SE NA SVE POLITICARE KOJI SU NA VLASTI AKTUELNO,STOKA je pametnija i svjesnija OD VAS !