Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tzv "vrs" je izvrišio velike zločine nad ne srpskim stanovništvom i nikad ne može opet biti formiran
*nesrpskim
Niko normalan nece ici sa traktoristom Dodikom u unaprijed osudjenu avanturu na propast.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Same ARBIH legalna sve druge vojske su pobunjenicke odmetnicke paravojne
Svak normalan zna da je ovo sve cirkuska predstava, u reziji Dodika i Bakira, namjenjena prije svega za Srbe i islamizirane Srbe. Sve ostale gluposti, paljenje, lomljenje, pisanje grafita…………. su ispucali u ranijim kampanjama. Sad im je ostala samo simulacija rata, da opet uzmu glasove ljudi sa vise ociju, nego zuba.
same VRS je legalna sve druge vojske su pobunjenicke odmetnicke paravojne, a ti si SDA bot
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E sada mi njima : Nemojte misliti da nećete odvesti manji BH entitet u pakao a Srpski narod možda u nestanak,jer Srpski narod u manjem BH enitetu ne može da se odbrani ako bude rat ovdje!
Tuci Banja Luku tamo nema puno Bosnjackog zivlja
...pa vazda je i bila teroristicka organizacija po svakoj definiciji.
www.kurir.rs › vlade-radulovic
Ja ne shvatam opoziciju u RS. Hoce prenijeti nadleznosti, ali ako to urade RS ce postati jednopartijski sistem u jos gorem obliku nego sada. Dodik ce sve kontrolisati tuzilastvo, sud, agencije, ministarstva, MUP vojsku itd. Opozicija ce da zaliti kada ih pritisnu iz SNSD-a jer nece kontrolisati nista, a onda ide krajnji potop/nestanak neistomisljenika.
Ja mislim da većina Srba u OSBiH, sa platom od 2500 KM i toplim obrokom, žive odličan život i ne vidim nikakvog razloga zašto bi trebali sad formirati ponovo VRS, u kojoj neće imati ni džeparac, a kamoli platu da pokriju sve svoje račune. Ovo što Mile lupeta je glupost, i vjerujem da bi ga Srbi prvi vidjeli iza rešetaka, jer je najviše njima nanio štete.
Razorna moc vojske srbije je danas 20x veca od celokupne JNA Rusijaje spremna da unisti nato samo je pitanje da li ce taj sukob poceti na ruskim granicama ili na balkanu.... Rat u bosni bi znacio 20% gubitaka u celoj populaciji i jednih i drugih
Sve je ovo obična farsa za javnost, nacionaliste jedino belaj ili priča o tome drži na površini jer su drugo sve zasrali
Gubi kontrolu i nervozan je, polako, još malo...
Od svog osnivanja genocidna vojska,ili kako je neki nazivaju vojska rs,je teroristička,genocidna,koljačka,pljačkaška,piromanska itd.
Svaki vojnik koji istupi iz Oružanih snaga BiH radi pridruživanja nekoj drugoj oružanoj grupaciji u državi postaje terorista koji djeluje suprotno ustavu i nikada više neće moći NAZAD. Može nazad samo u zatvor BiH!
Aha
Ona je to uvijek i bila
niko im nece ratovati , ni za Baketa ni za Dodika, dok oni meze, piju i pjevaju ....dosta je
Znači bit će isto što je bila i tzv "vrs" samo sada bez pomoći JNA i tehnike.
zar ima pametnih analiticara preko dirne , ja sam sokiran