Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA nam je petljanja politicira sa strane ne dajte im!!!!!!
šta se ova sda javlja, 20 godina su u koaliciji za onima koji su odgovorni za agresiju i genocid i tu sad nešto laprdaju. što ne odgovore šta su učinili za ovo katastrofalno stanje u zemlji, za nezaposlenost, autoput, propalu ekonomiju? fuj ste. i gubite izbore, više vas je dosta.
gdje ovi zive, osudjuju nesto, i to, molim te, ostro, sto je savim normalno u drugim zemljama!!!
da vam mozda turke pozovemo da pokusate vratiti se u vrh jer vrtoglavo letite ka dnu
a jel ovo SDP plaća komentare? gdje da se prijavim?
OD UNE DO VIDINA..ZIVE SRBI! ZAR DRINA GRANICA AHAHHAHAAA
e pa kad nećete milom, onda padate silom jadni ste i papa vam je 3 oktobra kako god okreneš pobjeđuju najbolji stvarno mi vas je zao vase je odzvonilo
samo crveni..... naprijed SDP
e stvarno ga je lagumdžija pretjerao, prvo s Radončićem a sad skače sam sebi u usta. Puna mu usta BiH a iskorištava Mesića u izbornoj kampanji. Ne bi me iznenadilo da sutra objavi kako će u koaliciju s Dodikom?
Ma bravo! Ja taman hocu na forumu da pisem do kad ce nam dovoditi ove politicare iz regije... sto ce nam?! Ja to shvatam kao neke pripreme! Naprijed SDA!!!!
Pa i ne trebaju strani politicari da dolaze ovamo, samo se jos vise podizu tenzije. Jako je opasno kad neko iz vana( a pogotovu susjed) ucestvije u preizbornoj kampanji jer to znaci da se ta drzava svrstava sa politikom odredjene stranke. Moram reci da se ovdje u potpunosto slazem sa stavom SDA.
pa milu đukanovića.
Koji ste vi debi-li u SDA covjece...pa kad je to Stipe Mesic uradio nesto protiv Bosne i Hercegovine?A ko ce na vas skup da dodje???Nece niko da prlja ruke sa SDA politikom
Šta će jadni Tadić dobio zadatak (odrađuje ga pošteno) a ne bi da prođe kao Đinđić.
Jadni ste do bola