Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo Khomsicu.. Ti samo konstatujes ...ne moze ovo ono udar na suverinitet. Zavrsi se Peljeski most. Evo srbija gradi HE na Drini, Aeridrom u Treninju E moj Zheljko.
BH je sad zvanicno postala poligon Zapadni i Istocno susjeda za sve moguce planove i ciljeve. Da li je to pilo ustavu BH ugrozavanje suveriniteta to znaju oni koji su odgovorni da ga stite i provodre. Za sada nasi samo.konstatuju.
Vučić gradi ko niko ranije, autoputevi, fabrike, brane a evo i čuveni aerodrom Trebinju a Sejdo samo kmeči i traži priluku da se uhljebi do penzije.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ovi nasi samo konstatatuju kako se ne moze i ne smije nista radit protiv suveriniteta BIH. A i zapadni i istocni susjedi BH koriste kao svoj rezervni poligon profita. Peljeski most. Radio aktivni otapad. HE na Drini. Arodrom Trebinje.
Ne mogu shvatit islamizirani Srbi da se oni pitaju samo u njihovih 23%. Evo Srbija gradi hidrocentrale, aerodrom u Trebinju, Hrvatska gradi Peljeski most. A njih Bair krene qurit, kako ce on to sve zaustavit, obeca da ce lec ispod Peljeskog mosta, pa onda podvije rep. I sto vam je problem da se gradi, zar nije bolje da se gradi, nego da se rusi. Imat cete i vi korist od tog.
Svasta
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto RS moze da odluke donosi samostalno odluke koje se ticu cijele drzave ? Sta rade bosanski politicari i zasto ne zaustavljaju ovo kao sto srpski zaustavljaju sve ostalo?
Ovi grabe što mogu više dok se stanje nije uredilo. SDA se zadovolji da im daju malo mrvica i prave se mrtvi.
Ne znam šta je problem ako se nešto gradi za bolje sutra?! Ne bitno je ko finansira (puste želje da to bude Turska ili Rusija) neka samo bude ljepše! JER JE OČITO DA CIJELA BIH NIJE SPOSOBNA! DAAAJ SADAKE!!!!????
Aerodrom u Trebinju!? Za koga? Pa Dubrovnik ima Cilipe. I kojim ce se to putevima dolaziti do ovog aerodroma?
Problem ove države je što se peta kolona uvukla u sistem.Umjesto da štite državu,oni štite one koji je potkopavaju.Ko je peta kolona?Peta kolona su gotovo sve pro srpske i pro hrvatske stranke ,a koje su ujedno eksponent veliko srpskih i veliko hrvatskih projekata.U ovo kolo ulaze i neke opozicione stranke iz federacije,koje su zarad vlasti ,spremne rasturiti državu.
Suverenitet je kad ambasador SAD ismijava ljude u BiH? Da je srece ta ista SAD bi po BiH radila puteve, hidroelektrane i gasovode, a ne prosipala demagogiju. BIH nema nista i uz pametnu politiku treba je otvoriti, dati stranim ulagacima najbolje olaksice.
Treba zaustaviti agreskorska djelovanja
Jeste da se mi pitamo sta u Srpskoj😀
Autoputevi, aerodromi, hidrocentrale? Agresorska djelovanja? Mozda za zaostale kozojebe...
Samo neka se gradi neka crknu dušmani od ljubomore
Samo gradi neka crnknu dušmani.
Zasto na svaku vijest ljudi spominju Komsica?
Zato sto se prsi, a supcic najveci
Ovako kao Željka K. je FGR bagra isto optuživala za sve živo Silajdžića, potom Lagumdžiju i tako su ih otjerali uz pomoć tzv. MZ. iz politike - a doveli su nam kvislinge i nikogoviće Nikšića, Kojovića, Dinu, Šćepu. I tako će raditi sve dok se ne realizuje No-paper 2 iliti Memorandum 2.
Sad hidroelektranu u gorazdu napraviti treba..
Mislim da nema niko ništa protiv
Sila sa zapada i istoka vise nesisaju ove u kasabi nimalo, i jedni i drugi grade po svom. Ono kad pokusas se dogovoriti sa ljudima a skontas da nema fajde od toga kad su nesposobni i malogradjanski.
Iznenadi se covjek koliko smrda ima na ovom portalu
Nema nista od toga,predstava za narod