Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze, ozenio se jedan u Gornjoj Maoci. Snajka krenula da pocisti kucu al nema metle. Osisa ona svekru bradu i pocisti kucu. Krene da pere sudove. Nema cetke. Osisa ona svekru brkove i opere sudove. I tako, sin dolazi odnekud, a babo na drvetu!!! \"Sta radis na drvetu\", pita sin? \"Ne pitaj, tvoja zena odlucila da pravi kajganu\"!!! Tako je i snahi doticnog falila metla!!!
Lepa frizura, bre...uf...to sigurno kako ga je konj, siromaha, repom pa sve zgulio...uf...
Evidentno je da na clanke komentare vrlo cesto daju psihicki bolesne osobe, kao u ovom slucaju Sava, smijurija gggt. Ucinite nesto, da komentare mogu pisati samo oni koji imaju stalno korisnicko ime pa ih administrator moze banovati
a kakve ti veze imas sa osmanlijama,i tvoji pretci su jos bili srbi tri veka,osim sto ste jos nize pali nego mi,vi ste svoju ve.ru prodali
@SRB-IN http://www.youtube.com/watch?v=OdgUTwevpCM&feature=related O kosovu 1389
http://www.youtube.com/watch?v=IckaHNQkZqo Uzmi malo istine , vi vlasi ste definitivno prolupali, sad vam je jasno da ste obicni isprdak Srbije, uvijek bili i uvije ce te ostati. A jasno je i nama, ko ste i sta ste. Gdje vam je SPC bila do 19 vijeka :)?
Nit brata nit roda imaš ti ovdje, sve je tvoje preko Drine ostalo.
@@:)O e moj brate eto vi sto ste vjeru za veceru dali vi ste se opirali osvajacima kao sto se sad OHR-u opirete
ima li neko normalan da vas podrzava ,ovaj poluretardiran,ona sanela droplja jos da vam se pridruze neke azijske uleme i pun zgoditak:)
Aj moj Jelko i ti si nabelajio kolko ćeš se ti još ove srpske istorije naslušat, Priče Broja Jedan mila majka šta su oni sve odbranili..
Kada genocidaš pominje pot.urč.ene srbe,znaj da je ostao bez texta. Obrati malo pažnju na to i primijetit ćeš.
eto ti nam reci majmune celavi DA NIJE BILO RRBIJE I DAN DANAS BI STE BILI POD AUSTRIJSKOM OKUPACIJOM
U PREVODU kacin je reko ja kao prestavnik potomaka slavni becki konjsara i trecerazredni politicar koga niko ne j,,b,eEEE ni hej doso sam da vam prodajem maglu i usput da naguZZZzim koju bulu iz srebrenice posto nema smisla da ih taslachi samo oric inace ja se bavim prodavanjem mooda pod bubrege i kao sto je bio moj predak becki konjusar i ja sam jos veci
samo se uzdaj da je u srbiji tako kako ti mislis e daltone jedan po.tu.rc.eni
Ti očito imaš problema ?!