Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija mora da sakrije te optužnice je je država Srbija bila glavni financijer i organizator Pampersovog skrivanja!
Kaže brale nije KRIV izmišljene brojke i žrtve, silovanja, video i fono zapisi. Zašto se krio 16 godina? S R B I J A i R U S I J A treba da priznaju i prihvate rezoluciju o genocidu u Srebrenici, tek tada može do do promjena na bolje.
ja i sta kad prihvate?
nanijeti štetu međunarodnom ugledu Srbije hahahahah kasno se sad oko toga sikirati
hhhhhhhh makar priznaju da ga je drzava Srbija skrivala bas kao i Karadzica!
Sta ce cetnici, nego da stite cetnika, da zastitu cetnika proglase drzavnom tajnom. Cetnicka drzava.
Od 22.novembra svaka tajna nece biti vise tajna a moglo bi se mnogim jos tajanstvenijim smuciti upravo tog dana izuzev da presuda bude imala politicki a ne pravni karakter
Sta su cinili sve,najbolje da ce nam prikazati javno!
hmm pitam se kojeg li glavonju ili javnu licnost stite...
Iz Kabineta tužioca su kazali da je ta optužnica klasifikovana kao “povjerljiva” jer bi njeno objavljivanje moglo nanijeti štetu međunarodnom ugledu Srbije. Nije moguće da to pravno lice izlane ovakvu glupost??? No kada je zgura, gluposti same nekontrolisano izleču!
Zar se medjunarodni ugled Srbije moze dodatno narusiti kad su vec davno pali na dno?!
Chetnici
svi su ovdje samo obicni majmuni i konzumeri suplje price.. a u medjuvremenu.. ono sto je bitno.. ono sto vrijedi.. e to se krade svaki dan od nas..
turko-vlasi zamjeram turcima sto su govna nanijeli po Balkanu, balkanska ciganija koja je skrpila drzavu od zapadnjacke i turske sadake, koju su dobili puseci im i davajuci im svoje vlahinje. tzv "srpska" diplomatija uvijek je bila preko kreveta, na racun pi*ki i guzica svojih cerki
moras ti malo picica miruhnut.. pa ces biti krsan momak :))
@VlahDerpe Ma Turci direktno sa MArsa pali, samo Srbiju okupirali, nisu ni Grku, ni Bugrasku, ni Bosnu, ni Madjarsku, ni delove dasnasnje Hrvatske, Rumunije...nisu ni do Beca dosli...samo Srbiju drzali. Gde to vi ucite istoriju?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pohapsiti pomagace i dovesti u Srbiji novu vladu sa 'normalnim' Srbima. Istina ce pobjediti !
To su djubrad od nacije pogotovo vladajuce a ispred svih je SANU to je zlo zla. Ja da imam atomsku to bi joj bila destinacija i to bez razmisljanja, tu i sejtan kaze boze me sacuvaj takvih osoba zla.
O Jake tajne,pa svi su oni isti...bill koga da zaustavis I pitas bil opet radili ono sto su be 90ti odgovor bi bio DA