Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem Srbija ni rs.Svi mi znamo da su to nasi vjecni neprijatelji i netreba da se pravimo ludi.Problem su nasi politicari,nesposobni,bezobrazni,nehumani i td i td.Imali su u rukama Agresiju na Bosnu,zlocine pa cak i GENOCID.Nista nisu uspjeli sem medusobnog razdora.Srbija i rs.Sve su pocinili i pored toga uspjeli su izmisljajuci nake Vehabiske kampove i nake obuke vise nego nasi Minderasi da skrenu svjesku javnost na svoju ruku u svoju korist.Unistise po Sarajevu tolike gigante Preduzeca kao Zora,GP Bosna,GP Vranica,Hidrogradnja,Puteve,jednom rieci sve,rastjerase narod iz Bosne vise nego sto nas izgide,sada treba popis,znaju da nema naroda??? Trebaju glasovi,kuku Diasporo................
srbi su sigurno najveci barbari na svjetu,oni znaju najbolje sjec glave...
Raso idi se lijeci...Prso si ti odavno...
Jeb.emo vas bali.je ko hodza djecu po Gluhoj Bukovici......tiho, necujno, ali je.bitacno.
vidjeli smo ko su srbi i znamo dobro kak razmisljaju a govore,jedno a misle drugo!BiH4EVER!
Sto je najgore sve se nekim svecima i datumima,gori su oni FANATICI od vehabija!
gori je hiljadu puta od krepalog grobara milosevica!
Ne vjerovat ovom nacisti i glasnogovorniku SANU po nikakvu cjenu!
b a l i j e b a l i j e b a l i j e
yebem vlaSSku poganu, integrisacu je kurccinom u celo
Nista novo,uvijek su govorili jedno a radili drugo.Uz to djecu uce na nasilje i truju ih lazima.Ja bih volio da vas Srba ima tri put vise,ali na suprotnoj strani planete,sto dalje od ovo malo normalonog sto jos Balkan ima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Perfidno - providno - dvolicno - genocidno .... sta drugo ocekivati od SANU pijuncica i cetnickog sina. pa nismo ludi Tadicu.
nikad te niko mrziti nece ko što te mrzim jaaaaaa, srbijo , srbijo ku.vo balkanska.
Pipo ostao bez texta...zahebao ga Tadic!
To je javna priča za levate i naivne budale, a tajno u 4 oka sa Dodikom se radi na velikoj srbiji i uništenju Bosne i Hercegovine kao države.